Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasim hogy borotválja /gyantázza le a lábáról a szőrt?
Figyelt kérdés
néha még az arcán a borostát is otthagyja.. imádom szeretem de zavarnak ezek a dolgai. főleg hogy én rengeteget adok magamra részben miatta. 17L2013. ápr. 30. 15:49
21/35 Buborék Fejü válasza:
Gondolom ö sem tudna rávenni, hogy járj ilyen nagymama köntösökbe :), ha neki meg az jönne be :). Kb egy kategória is a kettö...
22/35 A kérdező kommentje:
az előző pasimnak is szortelen lába volt.. mondjuk lehet mert focizott nemtudom de ő magától csinálta nemtudom mi ebben a fura
2013. ápr. 30. 16:09
23/35 anonim válasza:
Ha megtenné, akkor meg azon rinyálnál, hogy milyen papucs, hogy ilyenekre képes érted...
24/35 anonim válasza:
Hu, hát én csak 18 vagyok, de kirohannék a világból, ha párom szőrtelenítene... Néha rendbe rakom a szemöldökét, de amúgy kirohannék a világból ha bárhol gyantázná magát. Anélkül is lehet igényes, ha már férfi, legyen rajta szőr. Érthetetlen számomra a felfogásod. :D
25/35 anonim válasza:
nekem legyen rajta szőr, férfit akarok, az szőrrel jár
sajnálom, de nekem a szőrös jön be, N
26/35 anonim válasza:
remélem kidob a pasid! hogy kérhetsz tőle ilyet? mért nem keresel egy homokost? na ő borotválná mindenét....
legközelebb mi lesz? harisnya? vagy hogy hordjon magassarkút mert az jót tesz a hátának? hagyjuk már.
egy pasi szőrösen pasi:)
ebből kivételt képez nálam a háton lévő szőr. az már zavarna, de akkor sem kérném hogy fájdalmak árán szedesse le!
27/N
27/35 A kérdező kommentje:
nemfog kidobni szeret;) nem kértem kioktatást ez egy kérdés volt nem érdekel hogy neked a szőr jön be mint mondtam ha nemfogja is vele maradok le lehet nyugodni.
2013. ápr. 30. 17:02
28/35 anonim válasza:
Ha épeszű a pasid akkor 3x körberöhög egy ilyen kérdéssel és megmutatja hogy hol az ajtó, ha továbbra is erősködsz.
29/35 anonim válasza:
Gyááá, én megmutatnám, hogy merre van az ajtó.
30/35 anonim válasza:
gondolom nem feltétlenül az eszed miatt szeret :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!