Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasim hogy borotválja /gyantázza le a lábáról a szőrt?
Figyelt kérdés
néha még az arcán a borostát is otthagyja.. imádom szeretem de zavarnak ezek a dolgai. főleg hogy én rengeteget adok magamra részben miatta. 17L2013. ápr. 30. 15:49
11/35 anonim válasza:
Szegény srác remélem talál magának valami érettebb 17 éves csajt. Amúgy meg ha van egy kis esze, a büdös életbe sehogy se fogod tudni rávenni hogy megtegye xd
12/35 anonim válasza:
"főleg hogy én rengeteget adok magamra"
Azért egy férfitől ne várd már el, hogy ugyanúgy adjon magára, mint te. Ő is szedesse a szemöldökét és fesse a körmét is? :DDD
Ha nem szereted a pasidat úgy, ahogy van, akkor még éretlen vagy a (hetero) szexualitáshoz.
13/35 anonim válasza:
Imádom a borostát, egy férfi pedig ne borotválja a lábát, hát hol élünk már?!
14/35 Buborék Fejü válasza:
Egy pasi is legyen igényes, ápolt, és adjon magára, de szörtelen ne legyen már :D.
15/35 anonim válasza:
Imádom, hogy a barátomnak szőrös a lába!
Pont ettől férfi ... :/
16/35 anonim válasza:
eh mikre buknak mostanában a 17 éves kis kur*vák :D
a kisfiúd meg ha megteszi egy csicska. :D
17/35 A kérdező kommentje:
nemtudom miert tamadtok, oktattok ki.. ha nem teszi meg is vele maradok mert szeretem. csak tanacsot h hatha ra lehet venni
2013. ápr. 30. 16:01
18/35 A kérdező kommentje:
nem vagyok k.rva!
2013. ápr. 30. 16:02
19/35 anonim válasza:
Figyelj, ha már beszéltetek erről és ő nem szeretné borotválni akkor hagyjad, minek akarod rávenni bármire is amit nem akar...
20/35 anonim válasza:
Uristen. Jarjal buzakkal vagy lanyokkal ha nem tetszik. Vagy nem ferfire hanem kisfiura vagysz. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!