Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön a nyár, hogy/hol ismerkedhetnék lányokkal?
Hol lehetne normálisabb lányokkal ismerkedni? Mostmár szeretnék egy barátnőt, de nem a suliból, és nem tudom, hogy hol kéne keresni. A strandot ne mondjátok, azt nem szeretem (nem, egyáltalán nem vagyok kövér , de kidolgozott testem sincs).
Az idióta válaszolókat lepontozom, úgyhogy légyszíves ne is írjanak. A normális válaszolóknak meg előre is köszönöm a tanácsokat:)
16f
Hát plázákban, vagy vonaton, buszon..
rendezvények, fesztiválok
vagy csak simán az utcán, terek, parkok..:)
Szerintem a legjobb ha őszintén elmondod, hogy szimpi, és szivesen megismernéd:) elkéred a számát, vagy fb..
aztán lesz ami lesz, na hajráá:)!!
"Az idióta válaszolókat lepontozom, úgyhogy légyszíves ne is írjanak. A normális válaszolóknak meg előre is köszönöm a tanácsokat:) "
Na látod, ezen a hozzáálláson változtass a csajok vonatkozásában is. Ha elsőre negatívnak érzed a reakcióját /idiótának/, először magadban keresd a hibát, és ne rosszindulatot feltételezd rögtön.
Pedig #6-osnak igaza van :-P Ebből a válaszodból is látszik :-D
F.sz kérdésre, f.sz válasz ... És jól megfenyegettél mindenkit. Aki trollkodik, annak valóban az a legnagyobb bünti, ha alaposan lepontozzák ... Ezzel tényleg távol tudod tartani az olyan hülye gyerekeket, mint amilyen én is vagyok.
Tehát bárhol csajozhatsz, csak normálisan állj hozzá ... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!