Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel jó viszonyt szeretnék kialakítani (egyenlőre), viszont volt egy kis nézeteltérésünk, amit ma megbeszéltünk, de a lényeget nem mondtam meg neki, hogy én őt egy "normális és jófej valakinek tartom akikből ma már sajnos kevés van, bla-bla-bla" és szeretnék vele jóban (jobb-ban) lenni. Gondoltam ráírok face-n de nem tudom, hogy mondjam ezt úgy, hogy ne érezze nyomulásnak? (Gondolom a "Szia! Csak azért kérdeztem hogy mi bajod volt velem, mert el szerettem volna mondani, hogy egy ritka normális és... stb. " -kicsit hülyén hangzana) Ti mit tennétek?2013. ápr. 30. 14:19
1/5 anonim válasza:
Ne legyél nyomi:) Ha már ide írtál emiatt, sajnos az vagy:D De nem baj! Aki ide ír az nyomi, de aki nem írna az az is marad. A lényeg, hogy érdeklődést mutass felé. Próbálj meg rendszeresen beszélni vele, kérdezd meg milyen napja volt, legyél kedves, stb. és ha már megy, hívd el valahová, és MENJ RÁ. Magabiztosan, őszintén. Nem kell ez a jajj te egy ritka normális lány szöveg. Inkább próbáld meg helyette éreztetni hogy ezt gondolod róla.
2/5 anonim válasza:
de a lényeget nem mondtam meg neki, hogy én őt egy "normális és jófej valakinek tartom akikből ma már sajnos kevés van, bla-bla-bla" <-- ebből a megfogalmazásból nem úgy néz ki, mintha valóban így is gondolnád! Legalábbis nekem ez volt az első benyomásom.
Írhatsz neki amúgy, vagy hívd fel. Ha már megbeszéltétek akkor mond neki azt, hogy nagyon örülsz annak hogy tisztáztátok a problémát, mert nem szeretnél vele rosszban lenni mivel őt egy nagyon kedves, jó embernek tartod (ide vagyis leírod amit gondolsz róla, miért különleges a számodra). Ezért továbbra is szeretnéd ha jóban lennétek, mert nagyon megkedvelted.
Valami ilyesmire gondoltam és ez nem is tűnik nyomulósnak. Legalábbis én nem venném annak.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem is lenne rossz ötlet, ha régebben már nem próbáltam volna többször is, először baráti viszonyba kéne kerülni, a többit majd utána :D
2013. ápr. 30. 14:37
4/5 A kérdező kommentje:
2. Köszi! Valami ilyesmire voltam kíváncsi :)
2013. ápr. 30. 14:39
5/5 anonim válasza:
tényleg először a baráti viszonyt próbáld kialakitani. Utána folytathatod amivel szeretnéd. Csak érd el h bizzon meg benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!