Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg egy lánynak hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Azt így mégsem mondhatom hogy Szia képzeld szerelmes vagyok beléd...

Ti hogy közölnétek/közlitek ezt?

Milyen helyszínen vagy alkalomkor és hogyan?

2013. ápr. 23. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
hívd el randizni, gondolom én az a legjobb alkalom a nagy bejelentéshez.
2013. ápr. 23. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
csók :D
2013. ápr. 23. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Sehogy ne mondd meg. Max ha már 1 éve jártok. Ne legyél már csíra
 4/8 anonim ***** válasza:
Alapból soha senkiben nem voltam még úgy szerelmes, hogy nem voltam párkapcsolatban vele. Nem tudom nálad mi a helyzet, de szerintem akár egy " szeretlek" is elég lenne.
 5/8 A kérdező kommentje:
a helyzet hogy ismerősök vagyunk de én többet szeretnék...
2013. ápr. 23. 22:05
 6/8 tyrex válasza:
szevasz.én is ezel a problemel küszködöm.én meg merném mondani csak az a baj hogy sosincs megfeleő alkalom.mert mindig vagy mire oda érnék elmegy vagy pedig ott az egyik barátnője.na az a lényeg hogy próbál meg fére hivni és mond neki hogy "tetszik neked méghozá ÚGY"na remélem tudtam segiteni sok szerencsét
2013. ápr. 23. 22:07
 7/8 A kérdező kommentje:
ha találkozunk akkor nincs ott a barátnői mert ha már meg tudom látogatni úgy hogy 45km-re lakik tőlem a másik faluban akkor csak velem foglalkozik.
2013. ápr. 23. 22:11
 8/8 anonim válasza:
Tényleg ne legyél csíra és mondd meg neki egyenesen. Ugyan ez volt velem is... 5 hónapja már h ismertem a csajt, utaltam többször is h "több mint barátság" csaj megunta, azt mondta ha elmondtad volna hogy mit érzel, együtt lehetnénk, 2 nap múlva összejött mással.. azóta nem beszéltünk
2013. ápr. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!