Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem? Véleményt szeretnék kapni. (bunkók kíméljetek. ) >>lányok<<
van egy barátom, már majdnem másfél éve.nagyon imádjuk egymást.ő az első pasi az életemben.egész életemben olyan típusú lány voltam, aki a fiúkkal jött ki jobban, és nem a lányokkal. volt már 2 srác is a kapcsolatunk alatt, akivel nagyon jó barátságba kerültem, és hát..kicsit tulzásba is estünk.(elcsattant 1-2 csók)akkor élveztem is a helyzetet. de utánna estére rámjött azaz iszonyat nagy lelkiismeret furdalás. a barátom egyikről se tud.tudom, hogyha megtudná, szakítana velem.de én nem akarom elveszíteni őt. mégse tudtam ellenálni a srácoknak.teljesen az ujjuk köré csavartak.miért van ez velem?talán túlságosan jót tesz ez az egész az egómnak, és ezért megyek bele a játékba?:S
segítsetek!
leginkább lányok válaszait várnám.

Én nem lány vagyok viszont sejtem hogy mi lehet veled.
Az egy dolog hogy szereted a barátod de nem vagy belé szerelmes. Meg talán a tudatalattidban az is dolgozhat hogy még nem próbáltál ki más srácokat nem flörtöltél eleget ilyesmi.
Ha szereted a barátod akkor ne csinálj ilyeneket mert könnyen elveszítheted és gondolj bele abba is hogy ha ilyet kapnál vissza akkor neked sem esne jól.
Viszont amit a saját példámon meg mostanába nagyon sok emberen látok az az hogy ez amit te is csináltál ez majdnem hogy természetes dolog.
Egyre többet hallom én is ismerősöktől h van párja és mégis más pasikkal flörtöl.
Én ezt nulla szinten tudom tolerálni, no de ez csak az én véleményem:)

1,5 év után a szerelmes ember nem csinál ilyet.
Nincs gond ha kanokkal barátkozol csak meg kée tartani azt a bizonyos távolságot!
Szóval 1 p*csa vagy :(

jaj Te szegény.xD
velem is volt már hasonló helyzet de csak puszi.
és én nem vagyok egos, de jól esik ha másnak is bejössz és ha élvezted a csókot, hát miért ne. csak aztán meg a lelkiismeretfurdalás.
ha igazán szereted barátod, akkor beszéljétek meg, és hagyd abba a rosszalkodást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!