Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjem mondani neki?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy 8 évvel idősebb srácba aki mellesleg a bátyám legjobb haverja és van barátnője de nem látom azt a nagy boldogságot náluk(én most 12 éves vagyok ő 20 éves) elmerjem neki mondani,hogy szerelmes vagyok belé és sokkal többet érzek iránta?? És ha igen hogy??

#évkülömbség
2013. ápr. 30. 10:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ja igen 5-ös te meg mikről hadobálsz normális válasz csak8-tól jött
2013. máj. 8. 17:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Boccs nyolcas te se vagy normalis
2013. máj. 10. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted mi lenne a normális? Buzdítsunk, hogy vallj neki szerelmet, hogy aztán esetleg összejöttök, lefekszetek és

a. bezárják a srácot pedofíliáért.

b. apád úgy összeveri, hogy az anyja se ismer rá.

c. jövő héten jössz a lehetek-e terhes kérdéseddel.

d. esetleg az előzőek tetszőleges kombinációja.

Vagy azért kéne támogatnunk, hogy szerelmet vallj neki, és úgy beégesd magad mindenki előtt, hogy azzal a kérdéssel jössz jövő héten, hogy öngyi akarsz lenni, mert mindenki rajtad nevet?

Melyik a jó válasz bogárka?

Először is dolgozd fel, hogy itt jobbára értelmes felnőttek vannak, akiknek nem csak odáig terjed a gondolkodásuk, hogy szerelmes vagyok, elmondom, hanem a következményeket is képesek mérlegelni, mert esetleg láttak már karón varnyút.

Másrészt a jobb felső sarokban találod az X-et, ugyanis 18 év alatti vagy, semmi keresnivalód a témában.

2013. máj. 10. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

jó, hogy le nem harapod a fejünket kedves kérdező!

7-es válaszoló

2013. máj. 11. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
és igaza van anas penelopénak. Bocsi
2013. máj. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!