Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagál egy lány a hanyagolásra?
Figyelt kérdés
Mármint ha fel akarom szedni, és egy ideig nem keresem fel. Csak úgy ok nélkül, sértődöttségből vagy megjátszott elfoglaltságból eredő hanyagolásra gondolok2013. ápr. 29. 19:24
12/14 anonim válasza:
Ha szándékosan hanyagol, azt nem értem minek, szórakozzon inkább mással. Azt megértem, ha más dolga van, azt is, ha csak simán máshoz van kedve. Nekem sincs kedvem sokszor másokkal foglalkozni, de én meg is mondom ezt embereknek, hogy most nem érek rájuk, mert épp ezt meg azt csinálom. De ez a játszmázás annyira hülyeség, hogy az hihetetlen, ráadásul ez a buta lányok szokása, de látom már a fiúk is kezdik ezek szerint... :(
13/14 anonim válasza:
Utálom a lebegtetést. Most velem is ezt csinálta egy pasi: képes volt rámírogatni, meg hívogatni is, hogy ekkor és ekkor találkozzunk, aztán lemondta, nem keresett hetekig, aztán újra megkeresett, de amikor visszaírtam, láttam, hogy elolvasta, de nem válaszolt... Nagyon rá voltam kattanva erre a pasira, mert komolyan tetszett, de ezzel elérte, hogy most már én is leszarom és kezdenek átmenni az vele kapcsolatos érzéseim valami szánalommal keveredő közömbösségbe...
14/14 anonim válasza:
Rossz ötlet. Lehet, hogy rájön, hogy mennyire fontos vagy/voltál neki, de közben azt fogja gondolni, hogy neked ő egyáltalán nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!