Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagál egy lány a hanyagolásra?
"hanyag" eleganciával :D
HAHAHAH
(rossz) Viccet félretéve: Rossz ötlet! Ebből csak az lesz leszűrve, hogy utálod neki meg van még talonban legalább 3 másik csávó akikkel bármikor ki lehet kezdeni.
2013. ápr. 29. 19:27
Már komoly kapcsolatban vagyok, de ha történt ilyen, engem nem érdekeltek utána az ilyen pasik, én úgy voltam ezzel hogy velem egyik se szórakozzon!
2013. ápr. 29. 19:28
Mert ezt csak fodítva szabad, sőt kötelező is.
ha erdekled ot,akkor o fog keresni teged es menni utanad..(tudom mert lany vagyok es eszrevesszuk ha egy pasi hanyagol,mashogy banik velun:) )
5/14 A kérdező kommentje:
hááát...nekem annyit mondtak, hogy rájön, hogy mennyire fontos vagyok neki, és néha muszály, nehogy mindent természetesnek vegyen és akkor tud értékelni igazán
ez igyvan egy pasi ezt a lecket mar megtanitotta nekem es enis neki!
2013. ápr. 29. 19:32
Hát nem tudom... Tény, eléggé elgondolkodtató, de nem a jó irányba... Ha csak néha-néha érdeklődik irántam egy pasi, de különben le se vagyok tojva, akkor nem hiszem, hogy nagyon örülnék neki, inkább az lenne az érzésem, hogy társalgunk, amikor neki éppen nincs jobb dolga. Sokkal jobban szeretem az ilyen trükközésmentes udvarlásokat, de lehet, én már öreg vagyok ehhez, és csak azért gondolom így :D
2013. ápr. 29. 19:39
8/14 A kérdező kommentje:
és ha már hanyagolom egy pár napja sajnálatos okoból, hogyan kezdjek neki újra? annyit tudok csak, hogy nyíltan nem durci rám, max legbelűl
Ismerkedési fázisban az első ilyen férfinél a reakcióm az volt, hogy 2 nap után kerestem, majd nem reagált, majd rá 2 napra kiderült, hogy azért, mert ő végleges hanyagolásra gondolt, azóta 2-szer próbálták ezt eljátszani velem, hogy 2 napig nem kerestek, hát az első ilyen nap után már átettem őket fejben a közömbösség fázisába, tehát a reakcióm az, hogy velem ne játszanak, mivel ha van nekik más, akkor legyenek azzal, de nekem arra nincs szükségem, hogy csak azért keressen bárki is, mert éppen akkor unatkozik és nincsen más a láthatáron.
Ha hanyagolni fogod, akkor valószínűleg utána már ő is le..... a fejedet. Úgyhogy nem jó ötlet. 30N
2013. ápr. 29. 19:47
A nők nem szeretik,ha hanyagolva vannak.Szerintem utána már nem fog téged komolyan venni,mert vagy azt gondolja,hogy volt más,akivel jobban elvoltál,vagy azt,hogy szimplán lesz@rtad.Egyik sem jobb a másiknál.Te meg ha megakartad ismerni úgy igazán,nem értem miért kell így csinálni?Mert gondolod egyébként nem lennél számára érdekes?Akor ott más bajok vannak.:)
2013. ápr. 29. 19:53
Kapcsolódó kérdések: