Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? Ha egy párkapcsolatban gyakran veszekednek, vagy ha soha nem veszekednek a párok egymással?
Azt hallottam, hogy a veszekedések erősítik a kapcsolatokat, mi fél éve vagyunk együtt, tudom hogy nem hosszú idő, de még sose veszekedtünk, ha egy apróság is bánt vagy zavar, akkor megbeszéljük, oda vissza működik a kommunikáció.
Ti sokat veszekedtek a párotokkal?
A legjobb az, hogy ha forrongana a láva és kitörés veszély lenne fenyegetőben, akkor jobb ha ez is elmegy a barátjaival meg az is elmegy a barátnőivel akkor jobb ha nincsenek sokat agyba főbe.
Sokan megfullasztják a másikat egy kapcsolatban.
Mondjuk én aggódnék, ha soha nem lenne konfliktus a kapcsolatomban, mert attól tartanék, hogy a szőnyeg alá söpörjük a problémákat, amik belülről mérgezik a kapcsolatot.
Nálam egy kapcsolatban mérföldkő az első igazi konfliktus, és az, hogy hogyan tudjuk kezelni.
Én néha robbanok, de ez csak rövid ideig tart, és utána meg lehet beszélni a dolgokat - viszont veszekedésmentes kapcsolatom még nem volt, sőt, kimondottan irritál, ha a másik csak hallgat bambán, amikor nekem valami gondom van és nem mond semmit - ezzel lehet igazán kihozni a sodromból. Pedig mindenről, tényleg mindenről meg lehet győzni, és mindig a megoldást keresem, de ettől függetlenül néha kiborul a bili nálam is...
Szóval velem nem lehetne veszekedésmentes kapcsolatot megvalósítani, a habitusom miatt - de ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan hisztizek, mindenen problémázok, és ne keresném mindig a problémák megbeszélésének és megoldásának lehetőségét az első indulat után. :)
(Azt gondolom, még így is sokkal toleránsabb vagyok, mint a nagy átlag, tehát lehet, hogy néha teátrálisan adom elő a dolgaim, de igazából nem nagyon lehet megbántani semmivel... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!