Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezekkel a nyomoroncokkal?
Figyelt kérdés
barátommal teljesen készen vagyunk már, mert állandóan bekavarnak nekünk az emberek :( hol az én ismijeim hol az övé. mit tegyek? tegyünk? állandóan írkálnak hazugságokat nekem myvipen. kezdetnek jó ha törlöm magam vipről? meg barátom is?2009. szept. 27. 14:28
1/8 anonim 

válasza:

Az nem lehet hogy veletek van a gond?
Ássátok el magatokat élve. :D
2/8 anonim 

válasza:

Elsősorban egymással foglalkozzatok, és ne az ismerőseitek myvip üzeneteivel. Ha egy ilyen be tud keverni a kapcsolatotokba, akkor ott bizalom nem sok van. Én nem myvipről törölném magamat, hanem a kapcsolatot szakítanám meg az ismerőseimmel.
3/8 anonim 

válasza:

Nyomoroncok?
Asszem itt a te elméddel van inkább baj.
4/8 anonim 

válasza:

én megverném őket szimplán, meg leoltanám őket a fosba.
5/8 A kérdező kommentje:
miért lenne velem baj? te örülnél neki ha terjesztenének rólad dolgokat?
2009. szept. 27. 14:38
6/8 anonim 

válasza:

töröljétek magatok a myvipről és probléma megoldva :) amugy meg nem kell foglalkozni az emberekkel.
7/8 anonim 

válasza:

Nem örülnék, de nem csinálnék belőle ekkora ügyet és nem nyomoroncoznám le a barátaimat:)
8/8 anonim 

válasza:

szia, nem mindegy, hogy ismerősökről vagy barátokról van-e szó. mert ha csak ismerősök, nem kell velük foglalkozni, az emberek irigyek, szeretnek csámcsogni másokon, élvezik mások hibáit stb, stb.... ezt tudjuk mind. ilyenek vagyunk. ha viszont a barátaidról is szó van, akkor velük beszéld/ beszéljétek meg ezeket. és igen, ha ez az oldal csak bosszúságot okoz számotokra mi értelme, hogy naponta azt nézegessétek? menjetek helyette moziba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!