Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex cuccai. Ezekkel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex cuccai. Ezekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 3,5 hónapja járunk. Minden rendben, dúl a szerelem, csak a srác kicsit trehány, a holmijait össze-vissza tárolja, szerintem pontosan ő se tudja mi minden van a szobájában. Előttem 1,5 évvel volt egy barátnője, ami valami komoly és hosszú kapcsolat volt, és bár a csaj holmijainak java részét visszaadta akkor, amikor elkezdtünk járni (nem tudom, hogy a fenébe nem hiányol valaki 3 bőröndnyi ruhát? állítólag nem kérte őket, csak ő küldte vissza, hogy most már vigye el) még így nyomokban most is a kezembe kerül néha ez meg az, ami az exéé. Nem szólok miattuk, mert látom rajta, hogy számára nincs jelentősége, nem emléktárgyakról van szó, hanem sima használati tárgyak, de zavar, hogy ezeket miért nem volt képes kidobni? Oké, hogy valaki rendetlen, de ez nem gáz így? Folyton az ex "nyomaiba" ütközni, ha keresek valamit a szekrényben pl?

20L (24F)

2011. ápr. 3. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
dobáld ki, előtte meg félvállról kérdezd meg, hogy kidobhatom?
2011. ápr. 3. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ne dobd ki. Semmi közöd az exéhez, akit ő valamikor szeretett és lehet, hogy haveri szinten, vagy emberileg még mindig szereti. Valószínűleg vissza akarja juttatni a lányhoz valamikor, ha lesz rá alkalma. Nekem is van a szekrényemben egy-két póló, bugyi, melltartó, amik fél éve ott fekszenek arra várva, hogy találkozzak a gazdájával. Nem esne jól, ha a mostani párom bármit is csinálna vele. 20 F
2011. ápr. 4. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

Egyszer az egyik exemnél találtam női holmikat, és állította, hogy itt hagyta, meg hogy vissza akarja neki adni, csak a csaj soha nem ér rá...

Egy hónapig zajlott ez így, míg végül betelt nálam a pohár, mert egy apró kis szösszenet hiányzott mindig ahhoz, hogy a fejére olvassam azt, hogy ketten vagyunk...

igazam lett.

Szerető voltam a kapcsolatban, nem esett vmi hú de jól... szóval, szerintem ha megkérdezi előtte, hogy kidobhatja-e, a srác meg belemegy, akkor miért ne?

és itt nem egy két dologról beszélt a kérdező, hogy azt lehessen mondani, hogy kedvenc emléktárgyak..

2011. ápr. 4. 09:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem emléktárgyak mondom, egy régi egyetemi füzet, tankönyv önéletrajz, ilyesmik... Ezek is begyűrve egy sarokba, tehát nem emléktárgyként vannak ott, a ruhák, ilyesmik már vissza lettek szolgáltatva. Emléktárgyak nincsenek is. Vagy egyszerűen hagyjam figyelmen kívül? :S
2011. ápr. 5. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt tanácsolnám neked, hogy valamikor amikor jó kedvetek van, és tettre készek vagytok, javasolj neki egy jó nagy takarítást (említetted hogy trehány) jól kitakarítjátok a szobát, és kidobáljátok a felesleges ruhákat, akár az övé, akár az exéé:) De inkább az ex cuccaira kell hajtani :D Remélem segítettem :) A helyedben én ezt tenném :)
2011. ápr. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!