Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért döntötte meg rögtön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért döntötte meg rögtön?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk a barátommal, aki azóta már összejárogat az exével gyors menetekre. Hogy tudott ilyen hamar túllépni rajtam? (2 évet jártunk)
2013. ápr. 29. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy túllépett rajtad.Ő másképp dolgozza fel a szakítást,hiszen pasi.:)
2013. ápr. 29. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül tette túl magát rajtad, csak mert megdöntötte az exét. A pasik kicsit máshogy vannak kódolva, mint mi csajok.
2013. ápr. 29. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert "domináns"(nak tartja magát)
2013. ápr. 29. 11:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen. Nekik többnyire ezzel jár a feszültséglevezetés. (akármilyen kegyetlenül is hangzik de sokszor így van)
2013. ápr. 29. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom,neked miért lenne annyira jó,ha szenvedne rajtad...

Túl van rajta,vagy csak így könnyebb túl lépnie,mit érdekel?Neked is keresned kell mást.

2013. ápr. 29. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:

mindenki másként dolgozza fel, ez is attól függ ki mennyire szerette a másika, az ex ebbe belement, ez egyéni

amúgy miből gondolod, eddig nem volt köztük valami, főleg 2 évet jártatok? ez csak kíváncsiság N

2013. ápr. 29. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell egyből olyat gondolni,hogy az exével volt köztük valami eddig is.Nem elég rossz így is a kérdezőnek a szitu,még kel ilyeneket kérdezgetni.Ez amúgy például olyan dolog,hogy ha felhívnám bármelyik exemet,egyből bármire kaphatóak lennének,pedig már évek óta nem beszéltem velük.:)
2013. ápr. 29. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
*kell
2013. ápr. 29. 12:09
 9/11 ivilicious ***** válasza:
inkbb az a durva,h az exével..:)
2013. ápr. 29. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
7-essel értek egyet. Általában mindenki életében van egy ex, akit bármikor fel lehet hívni, és általában épp ezért nem hívjuk fel, mert nem kihívás, mert bármikor meglehet. Aztán van mikor az ember padlót fog, legurít pár italt és "már mindegy" alapon kicsit könnyít magán. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az az ex jobb nő, vagy érdekelte a 2 év alatt is a pasit.
2013. ápr. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!