Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jönnek rögtön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek rögtön össze valakivel azok a lányok, akikhez volt közöm?

Figyelt kérdés
Olyanok akikkel nem jöttem össze, de közöm volt hozzájuk. Annyira bosszantó hogy rögtön azonnal összejönnek valakivel. Én meg itt vagyok magamba. Igaz nem vagyok valami nagy kezdeményező Stb de akkor is...

2013. ápr. 25. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a kabalapasi?
2013. ápr. 25. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem jobb, hogy nem lógnak Rajtad egy egyértelmű "nem" után?

Én ezt lányként nem tudhatom... De nekem mindig bűntudatom van, ha elutasítok valakit, és ha még utána is nyomul, engem nagyon tud idegesíteni... és akkor már nem is sajnálom...

2013. ápr. 25. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem is utasítottak el. Csupán jó ideig foglalkozunk egymással osszekapunk általában nem én vagyok a hibás. Igy én megvárom h ő jelentkezzen de ez általában elmarad
2013. ápr. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!