Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várok a barátomtól?
Nos, röviden a sztori annyi, hogy a szülőfalumtól 200 km-re lakom, kollégista vagyok. Az elmúlt hetekben kiderült, hogy a nagypapám súlyos beteg... Mindenképp meg akarom látogatni, ez evidens.
Meséltem a páromnak, hogy mi a helyzet, és hogy mindenképp le kell utaznom. Számomra az esik baromi rosszul, hogy annyit nem tesz, hogy felajánlja, hogy levisz... A fogadott tesóját, a kutyáját-macskáját szó nélkül fuvarozza minden hova, de értem ennyit nem tenne meg. Igaz, nem állok úgy anyagilag, hogy ki tudjam fizetni a teljes benzin költséget. De amit buszra költenék, kb 6 ezer ft, azt mindenképp neki adnám...
Ő játssza, hogy mennyire úriember, mert a sulimhoz kocsival jön értem (amit soha nem kértem tőle!), de mikor egy családtagomról van szó, meg sem fordul a fejében, hogy segtítsen... Simán elnézi, hogy haverjaimmal próbálok egyezkedni, hátha levinne valamelyik és nem lennék teljesen egyedül. Főleg, hogy baromi sokat jelentene ha ott lenne mellettem, mert félek úgy látni a papámat... Mellesleg egy olyan napról van szó, amit teljes egészében együtt akartunk tölteni, mert se neki se nekem nincs dolga.
Most őszintén, én várok sokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!