Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várok a barátomtól?
Nos, röviden a sztori annyi, hogy a szülőfalumtól 200 km-re lakom, kollégista vagyok. Az elmúlt hetekben kiderült, hogy a nagypapám súlyos beteg... Mindenképp meg akarom látogatni, ez evidens.
Meséltem a páromnak, hogy mi a helyzet, és hogy mindenképp le kell utaznom. Számomra az esik baromi rosszul, hogy annyit nem tesz, hogy felajánlja, hogy levisz... A fogadott tesóját, a kutyáját-macskáját szó nélkül fuvarozza minden hova, de értem ennyit nem tenne meg. Igaz, nem állok úgy anyagilag, hogy ki tudjam fizetni a teljes benzin költséget. De amit buszra költenék, kb 6 ezer ft, azt mindenképp neki adnám...
Ő játssza, hogy mennyire úriember, mert a sulimhoz kocsival jön értem (amit soha nem kértem tőle!), de mikor egy családtagomról van szó, meg sem fordul a fejében, hogy segtítsen... Simán elnézi, hogy haverjaimmal próbálok egyezkedni, hátha levinne valamelyik és nem lennék teljesen egyedül. Főleg, hogy baromi sokat jelentene ha ott lenne mellettem, mert félek úgy látni a papámat... Mellesleg egy olyan napról van szó, amit teljes egészében együtt akartunk tölteni, mert se neki se nekem nincs dolga.
Most őszintén, én várok sokat?
"Én csak magamból indulok ki. Mikor az anyukája 2 napot kórházban töltött, szó nélkül fogtam magam, átmentem, főztem a srácoknak, elmosogattam, rendbe tettem amit kellett, hogy legalább ennyivel segítsek az anyukájának és neki is. Számomra magától értetődő, hogy ha bármi olyan helyzet van, rám számíthat.
Neki is egyértelmű volt anno a barátnőinél, hogy kinyalta a feneküket. Hetente 80-100 ezret küldött a csajának, aki nyaralt, hogy legyen miből soppingolni, stb stb. Ehhez képest az a 200 km-es túra szerintem nem lenne olyan sok."
Te a hol élsz, a marson?! Egyébként nem értem, a barátod képtelen főzni, ellátni magát? Hány éves, 6? Mit akarsz egy olyan pasitól, aki még főzni, mosogatni sem tud. Vagy csak provokációnak szántad a kérdést?
A második részét meg végképp nem értem, most azt akarod, hogy neked is fizessen, amiért vele vagy? Meg szolgáljon ki, hurcoljon ide-oda? Hát elmondanám hogy ilyen nővel szóba se állnék.
Annyira tipikus nő vagy... Édesanyám játszotta ezt mindig: nagyszülős családi ebédek végén nagybátyám, ha elfelejtette megkérdezni, hazafuvarozza e, mindig felhúzta az orrát, hogy a saját bátyja ennyire nem képes. De amúgy meg nem kérdezte volna a világ minden kincséért sem.
Tanuld meg: a figyelmesség nem azt jelenti, hogy minden titkos kívánságodnak kérés nélkül eleget tesznek! Persze kellemetlen, ha teljesen figyelmetlen veled, de néma gyereknek még az anyja sem érti a szavát. Pl te megkérdezted, eljönne e veled, vagy csak bejelentetted, hogy mész?
oké, én vagyok a hülye...
köszönöm a válaszokat.
Heti 80-100 ezret küldött??? B_meg hol dolgozik a bankjegynyomdában?
Még hogy nem számít a pénz...
Mivel Őt meg sem kérdezted, a környezetedben mindenki mást igen, lehet úgy érzi, nem is azt szeretnéd, hogy Ő legyen ott veled.
Másrészt lehet ódzkodik kicsit a szituációtól, elvégre ez nagyon komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!