Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat várok a barátomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok a barátomtól?

Figyelt kérdés

Nos, röviden a sztori annyi, hogy a szülőfalumtól 200 km-re lakom, kollégista vagyok. Az elmúlt hetekben kiderült, hogy a nagypapám súlyos beteg... Mindenképp meg akarom látogatni, ez evidens.

Meséltem a páromnak, hogy mi a helyzet, és hogy mindenképp le kell utaznom. Számomra az esik baromi rosszul, hogy annyit nem tesz, hogy felajánlja, hogy levisz... A fogadott tesóját, a kutyáját-macskáját szó nélkül fuvarozza minden hova, de értem ennyit nem tenne meg. Igaz, nem állok úgy anyagilag, hogy ki tudjam fizetni a teljes benzin költséget. De amit buszra költenék, kb 6 ezer ft, azt mindenképp neki adnám...

Ő játssza, hogy mennyire úriember, mert a sulimhoz kocsival jön értem (amit soha nem kértem tőle!), de mikor egy családtagomról van szó, meg sem fordul a fejében, hogy segtítsen... Simán elnézi, hogy haverjaimmal próbálok egyezkedni, hátha levinne valamelyik és nem lennék teljesen egyedül. Főleg, hogy baromi sokat jelentene ha ott lenne mellettem, mert félek úgy látni a papámat... Mellesleg egy olyan napról van szó, amit teljes egészében együtt akartunk tölteni, mert se neki se nekem nincs dolga.

Most őszintén, én várok sokat?

2013. ápr. 29. 09:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Én csak magamból indulok ki. Mikor az anyukája 2 napot kórházban töltött, szó nélkül fogtam magam, átmentem, főztem a srácoknak, elmosogattam, rendbe tettem amit kellett, hogy legalább ennyivel segítsek az anyukájának és neki is. Számomra magától értetődő, hogy ha bármi olyan helyzet van, rám számíthat.

Neki is egyértelmű volt anno a barátnőinél, hogy kinyalta a feneküket. Hetente 80-100 ezret küldött a csajának, aki nyaralt, hogy legyen miből soppingolni, stb stb. Ehhez képest az a 200 km-es túra szerintem nem lenne olyan sok."

Te a hol élsz, a marson?! Egyébként nem értem, a barátod képtelen főzni, ellátni magát? Hány éves, 6? Mit akarsz egy olyan pasitól, aki még főzni, mosogatni sem tud. Vagy csak provokációnak szántad a kérdést?

A második részét meg végképp nem értem, most azt akarod, hogy neked is fizessen, amiért vele vagy? Meg szolgáljon ki, hurcoljon ide-oda? Hát elmondanám hogy ilyen nővel szóba se állnék.

2013. ápr. 29. 10:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Annyira tipikus nő vagy... Édesanyám játszotta ezt mindig: nagyszülős családi ebédek végén nagybátyám, ha elfelejtette megkérdezni, hazafuvarozza e, mindig felhúzta az orrát, hogy a saját bátyja ennyire nem képes. De amúgy meg nem kérdezte volna a világ minden kincséért sem.

Tanuld meg: a figyelmesség nem azt jelenti, hogy minden titkos kívánságodnak kérés nélkül eleget tesznek! Persze kellemetlen, ha teljesen figyelmetlen veled, de néma gyereknek még az anyja sem érti a szavát. Pl te megkérdezted, eljönne e veled, vagy csak bejelentetted, hogy mész?

2013. ápr. 29. 10:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Hagyd már. Nem tipikus nő. Egy nő nem így viselkedik. Egy kislány viselkedik így.
2013. ápr. 29. 10:35
 14/21 A kérdező kommentje:

oké, én vagyok a hülye...

köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 29. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondtam! És nem is gondoltam! Ne haragudj, nem ez volt a célom. A többiek lehet, hogy hülyének néztek, de én nem. Nem ismerlek, és nem tudom, hogy mik a rossz és jó tulajdonságaid, annyit tudok csak mondani, hogy ebben az egy dologban viselkedsz gyerekesen. Lehet, hogy másban is, de nem biztos. Ezt nem tudhatom. De egyébkén ezen a dolgon könnyen lehet segíteni. :) A lényeg, hogy ne másban keresd a hibát. Tudok ajánlani jó könyveket, pár hasznos tanácsot, stb. :)
2013. ápr. 29. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem néztünk hülyének, azért ne essünk a ló túloldalára. :) Pusztán azt mondtuk, hogy túlreagálod. A figyelmesség elvárható, de ne várd el, hogy kitalálják minden gondolatod!
2013. ápr. 29. 10:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Heti 80-100 ezret küldött??? B_meg hol dolgozik a bankjegynyomdában?

Még hogy nem számít a pénz...

2013. ápr. 29. 11:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Mivel Őt meg sem kérdezted, a környezetedben mindenki mást igen, lehet úgy érzi, nem is azt szeretnéd, hogy Ő legyen ott veled.

Másrészt lehet ódzkodik kicsit a szituációtól, elvégre ez nagyon komoly dolog.

2013. ápr. 29. 11:39
 19/21 anonim ***** válasza:
igen
2013. ápr. 29. 12:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem őszintén mondd el neki hogy neked milyen sokat jelentene ha melletted állna ebben a szituációban és kérdezd meg hogy esetleg megtenné-e hogy elvisz téged! Lehet ő is csak arra vár hogy megkérd rá! Utólag meglátod minden rendeződik és te sem fogod már azt érezni miért is csináltál ekkora problémát ebből! Kommunikáljatok!!!!!
2013. ápr. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!