Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek van értelme? (lent bövebben)
szóval, 3 éve nagyon tetszik egy srác, de a nagy távolság miatt nem nem túl sok lehet köztünk.. azt tudom hogy korábban mind a ketten akartunk egy mástól valamit, és minden jó volt, de ugye nem lehettünk együtt, szeptemberben ezért elég durván veszekedtünk és nagyon ideges voltam meg nem is tudom hogy miért csináltam, de olyan dolgokat mondtam neki amit nem kellett volna, ezért megsértödött, és azòta nem állt velem szòba... 10bocsánatot kértem levelet küldtem neki (postán) de semmi, tegnapig amikr megint írtam neki hogy ne haragudjon rám és hogy jóvá tudom-e valahogy tenni vagy hadjam végleg békén. a srác olyan hogy ha azt akarná hogy békén hadjam akkor megmondaná, szóval ilyen szempontból nem kell félteni, és azt mondta hogy már nem mérges, de ahogy írtam vele igy olyan volt mintha nem is tudom, olyan passzìv, mintha
nem is akarná hallani hogy létezek, de ha nem jópofizásból akkor miért csinálja?
DETTO!!!! Ugyanebben a helyzetben VOLTAM! vagyis csak a "nem áll szóba velem"-ig. Azóta sem beszélünk. Csak a különbség az, hogy nem csak én vágtam sértéseket a fejéhez, hanem ő is és féltékenykedett és ne hagyjuk ki azt a részletet, hogy a legjobb barátnőmnél "vigasztalódott".
Azért áll szóba veled, mert egyszerűen nem olyan a hajlama, hogy valakit hülyének nézzen és nem bunkózik. Szerintem ennek a kapcsolatnak már nincs jövője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!