Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek értelme? Bővebben benn
Van egy lány 22 éves én 25 nem egy átlagos fajta de nagyon bejön jól elbeszélgetünk addig meg én nem tértem rá arra,hogy jól lenne most már kettesben is ki menni valahová mert eddig csak baráti társaságban találkoztunk, beszeltünk telefonon meg a most divat közösségi oldalon is. Ő tudta az elejétől,hogy én nem csak haverságból közeledek felé vette is a lapot de mikor a személyes találkozóra tereltem a témát mindig jönnek a kisebb kifogások,munka,barátok,gyere te is ki a többiekkel stb. Beszéltem a legjobb barátnőjével kíváncsiságból megkérdeztem volt-e mar kapcsolata a lánynak és mondta még nem. Én nem lepődtem meg de elgondolkodtam lehet azért nem akar találkozni mert fél vagy én mar nem tudom,írtam neki sms-t semmi gond én nem fogom erőltetni semmit ő majd eldönti mikor akar eddig nem jött válasz. De bennem van már az is hogy van-e ennek értelme az egésznek mert csak várok és lehet a lány csak húzni fog és a végén kopp. Mert ilyet én meg nem tapasztaltam,hogy a lány nem akar találkozni azzal aki tetszik neki...
Bocsi a hibákért meg a fogalmazásért de nem vagyok egy jó passzban.
Hát a csaj 22 éves és nem volt még kapcsolata...pffff..dúrva
Lehet az igazira vár.... :)
Szerintem jobban kéne lapátolnod ,odatenned magad,az egyik közös találkánál vigyél neki egy szál rózsát mindenki elött,szerintem utána már csak jobban pörögnek az események.Veszteni nem veszíthetsz semmit szerintem...És szerintem a rózsát is értékelné ha mindenki elött átadnád.Próbálkozz még ,csak határozottabban!!!De azért ne örökké!!!
Sok sikert!
23:18 nem a sexre hajtok ha arra hajtanék mar rég nem lennék.
23:20 nem szereti a rozsát de köszi tanácsot :-) teperni én teperek csak eddig semmi haszna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!