Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne helyes? Ti mit tennétek? (bővebben lent) 14/L
Előszöris elmondanám h én nem olyan 14 éves vagyok aki iszik, folyton zp-zik, pasizik, cigizik, lóg a suliból.Nem.Én kb még soha nem voltam a zp-be, soha nem ittam, nem pasiztam (úgy), és nem cigizek sé abrűátaim sincsenek.Muszákly ezt elmondanom h tudjátok nem avgyok 14 ribanc aki már nem szűz (merazmenö).
Szóval van egy 23 éves barátom akivel együtt vagyok kb másfél hónapja. ÉS MIELÖTT ELKEZDENÉTEK, NEM EGY PERVERZ SZEXRE MENÖ VALAKI.Volt már neki 14 éves bnöje akivel semmi yoalt nem csinált.Azt is elmondta h jóideje nem szexelt márXD de nem csinálna semmi oylat ha nem akarnék.
Lényeg:
Néha mndja h látszik h én kívánokm meg minden és h ez normális meg minden, de h ez még korai meg nem szabad. Hát én ezt tudom.Az a kérdésem h szerintetek később ha mégjobban szeretjük egymást és már hobban összevagyunk szokva és biztos vagyok benne h Ő AZ, akkor normális lenne e ha lefeküdnék vele? Még most semmmiképpen nem akarnék, igaz persze h kívánom, de az még nem ad okot.
Mert nem akarok oylan 14 éves lenni aki mindenkinek odaagyaja magát meg iszik meg yilen kis ribanc. Mert ez igy más azért, mert leeht h ő vele lefeküdnék , de utána több évig senkivel, mivel één nem pasizok úgy. Ugye ez igy nem yoaln lenne mint egyeseknek az h úgy nem szüzek h hetenként váltják a pasijukat és mégcsak érzelem sincs benne.Ez igy helyes lenne, ha csakis az érzelmek miatt tennénk meg? És nem úgy lennék már nem szűz mint a mai 13-14 évesek?.Értitek a kérdésemet?
Remélem.Szóval mi lenne a helyes?
bocsi ha érthetetlen volt néhol, és hosszu.

"DUGASD MEG MAGAD, KIT ÉRDEKEL??" Nőnemü vagy amugy?: D mert ez csak akkor érvényes: Miért te meg dugatod magad a pároddal mikor szeretkeztek?: D kissé primitív.
Nem nem adtam oda neki magam rögtön hejj: D ha megkérném sem akarna velem még lefeküdni.Eleve nem szereti a mai 14 élveseket h már alig van köztük szűz. értékeli.
Igen a szülein élősködik meg nem lesz soha rendes munkája DE ésakkor mivan? nem megyek hozzá feleségül könyörgöm:"D
DE mért nem a kérdésemre válaszol senki???
Kivülállók vagytok, megértem h gázul hangzik, de higgyétek el, ha ismernétek...fuuu....meg yoaln viccesXDD nagybáttyám annyit röhögött rajta: D

Akkor miért nem kérsz tanácsot a nagybátyádtól? Lehet olyan választ kapsz tőle amilyet vársz (Persze nem baj, feküdj csak le vele, természetes, hogy egy felnőtt férfi a kislányok közül választ párt.), csak valószínű a seggedet kitörölheted vele. Itt írsz róla, hogy milyen nagy a szerelem, mi van ha komolyabbra fordul és együtt maradtok. Mert előbb utóbb valaki mellett te is lekötöd magad, és ha ő lesz az akkor majd kuporogtok valami lyukban. Mert ha nem tudnád nem fogja senki pénzzel tömni. Amúgy minek teszel fel kérdést, ha még csak el sem gondolkozol a válaszokon?
Válaszolok akkor a kérdésedre. Feküdj le vele azt kész. De ha az élet apró dolgait se vagy képes átlátni, nem hinném, hogy szexelned kéne. Ha már mindenképpen oda akarod magad adni ennek az értelmes úriembernek, akkor védekezzél. Eleinte jó szándékból akart neked segíteni mindenki, de szerintem a válaszolók többsége már leszarja, hogy megdug-e egy felnőtt férfi kislány létedre.

""DUGASD MEG MAGAD, KIT ÉRDEKEL??" Nőnemü vagy amugy?: D mert ez csak akkor érvényes: Miért te meg dugatod magad a pároddal mikor szeretkeztek?: D kissé primitív. "
Igen felnőtt nő vagyok, és a ti kapcsolatotokat nem nevezném kapcsolatnak sem! Csak időtöltés, mert nincs a srácnak jobb dolga, amúgy el tudom képzelni agyilag kb egy szinten vagytok, ezért írtam, hogy hagyjad, ha dugjon meg, mert másra nem vagy neki jó!Nem tudom minek írtad ki egyáltalán a kérdést, hisz nagy valószínűséggel le fogsz vele feküdni, tök mindegy, hogy mit írunk mi itt!?Nem?Vagy idegenekre hallgatsz?
Annak aki azt írta, hogy erőszak: haha! Ez még távolról sem erőszak. Maximum kiskorú megrontása, de az is csak akkor, ha a kiscsaj feljelenti!

Hm, ahogy nézem kissé elfajultak a dolgok..
Leány.., inkább gondolkodj el, hogy mit is akarsz valójában! ;)
14 évesen nem a "dúl a láv", meg a "szercsipuszcsi", mindenféle zagyvaságon kéne járni a buksidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!