Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne helyes? Ti mit tennétek? (bővebben lent) 14/L

Figyelt kérdés

Előszöris elmondanám h én nem olyan 14 éves vagyok aki iszik, folyton zp-zik, pasizik, cigizik, lóg a suliból.Nem.Én kb még soha nem voltam a zp-be, soha nem ittam, nem pasiztam (úgy), és nem cigizek sé abrűátaim sincsenek.Muszákly ezt elmondanom h tudjátok nem avgyok 14 ribanc aki már nem szűz (merazmenö).

Szóval van egy 23 éves barátom akivel együtt vagyok kb másfél hónapja. ÉS MIELÖTT ELKEZDENÉTEK, NEM EGY PERVERZ SZEXRE MENÖ VALAKI.Volt már neki 14 éves bnöje akivel semmi yoalt nem csinált.Azt is elmondta h jóideje nem szexelt márXD de nem csinálna semmi oylat ha nem akarnék.

Lényeg:

Néha mndja h látszik h én kívánokm meg minden és h ez normális meg minden, de h ez még korai meg nem szabad. Hát én ezt tudom.Az a kérdésem h szerintetek később ha mégjobban szeretjük egymást és már hobban összevagyunk szokva és biztos vagyok benne h Ő AZ, akkor normális lenne e ha lefeküdnék vele? Még most semmmiképpen nem akarnék, igaz persze h kívánom, de az még nem ad okot.

Mert nem akarok oylan 14 éves lenni aki mindenkinek odaagyaja magát meg iszik meg yilen kis ribanc. Mert ez igy más azért, mert leeht h ő vele lefeküdnék , de utána több évig senkivel, mivel één nem pasizok úgy. Ugye ez igy nem yoaln lenne mint egyeseknek az h úgy nem szüzek h hetenként váltják a pasijukat és mégcsak érzelem sincs benne.Ez igy helyes lenne, ha csakis az érzelmek miatt tennénk meg? És nem úgy lennék már nem szűz mint a mai 13-14 évesek?.Értitek a kérdésemet?

Remélem.Szóval mi lenne a helyes?

bocsi ha érthetetlen volt néhol, és hosszu.

2009. szept. 27. 12:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad nem nagyon volt nője, most meg folyton átb@szták... Össze vissza írkálsz hülyeségeket
2009. szept. 27. 13:17
 12/31 A kérdező kommentje:

ugy értettem h nem feküddt le még sok nővel, volt aki el is hagyta mert nem fektette le mert az a csaj kb 1 honap után akart már vele, és nem is jelezte meg semmi. Sok bnöje volt de nem feküdt le sokkal.

buta állat meg még bőg isXDDDezen szakadtam: D

sokat bukott, nem tanul meg yilenek, de anniyra jo vele lenni meg minden, mind1. tudjátok myilen az.

2009. szept. 27. 13:23
 13/31 anonim ***** válasza:
70%

Inkább magadon kéne szakadnod, mert elég száni vagy. De komolyan, minél többet kommentelsz annál inkább biztosabb vagyok benne.

Feküdj le vele. Kit érdekel.

Tudod, meg ilyenek....

2009. szept. 27. 13:28
 14/31 A kérdező kommentje:
wtf??
2009. szept. 27. 13:32
 15/31 anonim ***** válasza:
41%

Hát, ez a 14 éves vagyok és nem cigizek..blabla szöveg, kicsit nevetséges :O

Én speciel, 15 éves vagyok, dohányzom(napi 1,5 doboz), emellett asztmás vagyok.. hétvégente eljárok koncertekre - iszok.. - Még is 20 éves barátom van, aki így szeret ;)

Rengeteg barátom van, akik szintén így szeretnek!

Ha tennél érte, lehet, hogy neked is lennének barátaid, nem nehéz dolog :) - persze.. ne neten keress barátokat :P

13 éves voltam amikor elveszítettem a szüzességem, egy olyan emberrel.. akivel 2x találkoztam össz-visz!

(Egy iskolába járunk, és szó nélkül elmegy mellettem..)

Megtörtént, és mindössze 2 órára rá, MSN-EN ÍRTA, hogy "bocs, de nekem ez nem megy.."

Hatalmas trauma volt, és úgy gondoltam, hogy ez életem végéig gátolni fog..

Tehát, nem húzom tovább a dolgokat, azt szerettem volna ebből kihozni, és csatlakozom néhány előttem szólóhoz!

- Teljesen mindegy, ki vagy, mit-miért-hogyan csinálsz!

Csak használd az eszedet! - és senkinek ne add magad könnyen, és ne siesd el a dolgokat!

2009. szept. 27. 13:42
 16/31 A kérdező kommentje:

utolsónak:

az utcso mondatoddal egyetértek.Nem akarom elsietni, csak ha később lenne vmi tudjam mi lenne a helyes. Hát látod úgy bnem akarom elvesztei ahogy tetetted.

2009. szept. 27. 13:50
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

Utolsód hívd É-nek :)

Nagy nehezen beletörődtem ebbe az egészbe!

Inkább a szülőkkel volt nehézkes megbeszélni ezt!

- Hidd el, ami késik nem múlik ;)

2009. szept. 27. 13:54
 18/31 anonim ***** válasza:
70%
Dugasd meg magad, KIT ÉRDEKEL???Te sem vagy normális, meg a pasid(?) sem!!!
2009. szept. 27. 14:56
 19/31 anonim ***** válasza:
73%

Ha 23 évesen 11.-es, akkor 6szor bukott, az ilyet nem is engedik már suliba járni.

Hülyébb lehet még nálad is, pedig az már valami.

2009. szept. 27. 15:04
 20/31 anonim ***** válasza:
51%
ez erőszaknak minősül. ha karod, ha nem, akkor is törvénybe ütközik. olyan, mintha a barátod megerőszakolna!
2009. szept. 27. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!