Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne helyes? Ti mit tennétek? (bővebben lent) 14/L

Figyelt kérdés

Előszöris elmondanám h én nem olyan 14 éves vagyok aki iszik, folyton zp-zik, pasizik, cigizik, lóg a suliból.Nem.Én kb még soha nem voltam a zp-be, soha nem ittam, nem pasiztam (úgy), és nem cigizek sé abrűátaim sincsenek.Muszákly ezt elmondanom h tudjátok nem avgyok 14 ribanc aki már nem szűz (merazmenö).

Szóval van egy 23 éves barátom akivel együtt vagyok kb másfél hónapja. ÉS MIELÖTT ELKEZDENÉTEK, NEM EGY PERVERZ SZEXRE MENÖ VALAKI.Volt már neki 14 éves bnöje akivel semmi yoalt nem csinált.Azt is elmondta h jóideje nem szexelt márXD de nem csinálna semmi oylat ha nem akarnék.

Lényeg:

Néha mndja h látszik h én kívánokm meg minden és h ez normális meg minden, de h ez még korai meg nem szabad. Hát én ezt tudom.Az a kérdésem h szerintetek később ha mégjobban szeretjük egymást és már hobban összevagyunk szokva és biztos vagyok benne h Ő AZ, akkor normális lenne e ha lefeküdnék vele? Még most semmmiképpen nem akarnék, igaz persze h kívánom, de az még nem ad okot.

Mert nem akarok oylan 14 éves lenni aki mindenkinek odaagyaja magát meg iszik meg yilen kis ribanc. Mert ez igy más azért, mert leeht h ő vele lefeküdnék , de utána több évig senkivel, mivel één nem pasizok úgy. Ugye ez igy nem yoaln lenne mint egyeseknek az h úgy nem szüzek h hetenként váltják a pasijukat és mégcsak érzelem sincs benne.Ez igy helyes lenne, ha csakis az érzelmek miatt tennénk meg? És nem úgy lennék már nem szűz mint a mai 13-14 évesek?.Értitek a kérdésemet?

Remélem.Szóval mi lenne a helyes?

bocsi ha érthetetlen volt néhol, és hosszu.

2009. szept. 27. 12:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lenne baj,hogy ha érzelmekből csinálnátok ,de azért egy 23 éves srác egy 14 éves lánytól komolyan akarjon valamit...nem hinném. Ilyen korban még ez nagyon nagy korkülönbség. Vigyázz vele,és ezt komolyan mondom.
2009. szept. 27. 13:02
 2/31 anonim ***** válasza:
48%
az mind1 mikor veszted el, az a lényeg h szeretetből tegyed!
2009. szept. 27. 13:03
 3/31 anonim ***** válasza:
95%

Külön kódfejtő kell az írásodhoz....pedig ráadásul ez gépírás..

Amúgy nem veled van a probléma, szerintem normális hogy ezen gondolkodsz, senki nem mondja rólad, hogy egy ribanc vagy, de a pasid akkor sem normális hogy 23 évesen egy kislánnyal kezd viszonyt. Ha csak azt veszed alapul, pl, hogy az én barátom 19 és én vagyok 27 ( én vagyok a nő), jó ő az érettebbeket kedveli, mennyire normális hogy egy 23 éves egy 14 évessel kezd? Semennyire.

És hiába akarod magad álmokba ringatni a kapcsolatotoknak eleve nincs jövője, mert kiskorúak megrontásának számít ha lefekszik veled, a másik pedig, hogy hogyan fogtok esetleg a szülők elé állni? szerinted van olyan ember aki ezt el tudja fogadni? és ismétlem nem miattad, hanem a pasi miatt.

Egy átlagos 23 évesnek vagy kb. vele egykorú. mondjuk olyan 19-25 éves korig van barátnője, de mondjuk egy 16 éves egy 23 éveshez még mindig fiatal lenne. Inkább az idősebb nők felé húznak ( nem mindegyik) Egy 23 éves férfinak már egy normálisan működő kapcsolaton kéne agyalnia és közös jövőről.

Annyira nem lehetsz naív, hogy esetleg azt gondolod, majd elvesz feleségül, vagy ez egy normális kapcsolat lesz hosszútávon.

De amúgy úgyis azt csinálsz amit akarsz. A pasi részéről ez nem normális. Legalább 14 évesen neked legyen több eszed.

2009. szept. 27. 13:05
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked önértékelési gondjaid vannak, vagy nagyon másoknak akarsz megfelelni.

"soha nem voltam a zp-be" - A ZP a bűn tanyája és aki odajár az rögtön rossz?:)

" sé abrűátaim sincsenek" - Hát ebben nem tudom mi pozitív van, ez inkább baj.

"Mert nem akarok oylan 14 éves lenni aki mindenkinek odaagyaja magát meg iszik meg yilen kis ribanc." - Ha lefekszel azzal, akit szeretsz és hosszútávra tervezel vele, abból, hogy következik, hogy odaadod magad mindenkinek, meg eszel? Ez teljesen összefüggéstelen. Először tedd helyre magadat, aztán feküdj le valaki, ha akarsz, ennyi.

2009. szept. 27. 13:05
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Megteheted vele, ettől nemleszel jobb vagy roszabb, úgysem tudja meg senki, ez a magányügyed, viszont nagy a korkülönbség még...
2009. szept. 27. 13:06
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, eszel = iszol.:)
2009. szept. 27. 13:07
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Először is 14 évesen már megtanulhatnál írni, mert ez a szöveg borzalmas! Másodszor, szerintem nem normális, hogy egy 23 éves fiatal felnőtt kikezd egy 14 éves kamasz kislánnyal! Mert akárhogy is nézzük, te csak egy kislány vagy, mégis szerinted mit akarhat tőled egy 23 éves!Felvilágosítalak, csakis szexet, addig vagy érdekes számára, amíg meg nem kap és aztán meg szépen tovább áll, és te meg ott fogsz állni és azon fogsz keseregni, hogy "de hülye voltam, hogy bíztam benne"!
2009. szept. 27. 13:11
 8/31 A kérdező kommentje:
Jó annyit még muszály akkor elmiondanom bármennyire hülyén is hangzik. A szüleivel lakik, teljesen önnállotlan, 11.-be jár, tökhülyeXD szóval elég kisgyerek még szerintem belül.Ja meg 20 évesen vesztete el és nem sok nővel volt eddig. És nem tom ezt mennyire vágjátok de nagyon "kemény arcnak" nézki, és az iylen emberekáltalában azért tüntetik magukat yilennek mert érzelmileg "puhák" avyg hoygan monygam. Egyszer el is sírta magát mert anyum pattogott h nem lehetünk együtt avgy mi. Szal nem tulzottan 23 éves szinten vabn. DE nem fogyii meg semmi. csak hát vannak bajai otthon is meg minden : S de nem yi veszélyes még mielött erre gondolnátok
2009. szept. 27. 13:12
 9/31 A kérdező kommentje:
Ja mellesleg idősebb nők folyton átbaszták, megcsalták meg minden. Énmeg nyilván nem abszom át ugyhogy ezért is van amiXDDD BOCSI NEM NÉZTEM ÁT A SZÖVEGET AZÉRT IS AVN TELE HIBÁVAL, GYORSAN IROK
2009. szept. 27. 13:14
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen 11-es :D

Jóvan hagyjuk már ezt, innentől kamu a kérdés szerintem.

Ha meg te tényleg ennyire hülye vagy, mert nem a korod miatt van, hanem hülye vagy, hogy egy ilyen pasi érdekel, aki buta állat és még bőg is...

na mindegy hagyjuk...

2009. szept. 27. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!