Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyit keressen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyit keressen egy pasi?

Figyelt kérdés

Szintén kapcsolódó kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. ápr. 28. 19:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
naa ahhahaa "csillagánizs" áháha, pedig olyan beleéléssel mondtad, de akkor így mindjárt más (Y) nice
2013. máj. 3. 16:36
 12/43 anonim ***** válasza:

A másik kérdésnél is leírtam: ideális, ha legalább annyit keres, mint én, mert akkor nincs kisebbségi komplexusa. De ha beleszeretek valakibe, akkor teljesen mindegy a fizetése, nem fogom csak azért otthagyni, mert kevesebbet keres nálam.

BTW én nem randizok másodjára olyan sráccal, aki az első találkozón az orrom alá dörgöli, hogy mennyit keres. Legutóbb volt olyan, aki úgy adta elő a nettó 120-at, mintha abból meg lehetne váltani a világot, és buzgón várta, hogy ettől hanyattdobom magam. Hát csalódnia kellett. Sőt, pont azért nem, mert fontosnak tartotta ezt közölni.

A legutóbbi barátommal már több mint fél éve jártam, mikor teljesen véletlenül megtudtam, hogy mennyit keres. Én nem szeretem ezt tudni, mert nem fontos.

2013. máj. 3. 16:51
 13/43 anonim ***** válasza:

Szerintem az az ideális, ha mindkét fél annyit keres, hogy adott esetben, ha ne adja ég történik valami a másikkal (pl lerokkan egy balesetben és emiatt munkaképtelenné válik), akkor egyedül is fent tudja tartani a családot.

Anyukám mindig azt mondta, úgy válasszak állást, hogy abból gond nélkül biztosítani tudjam a megszokott életszínvonalamat magamnak és majd a gyerekeimnek, még akkor is, ha csak én egyedül dolgozok. Hogy soha ne legyek kiszolgáltatva vagy rászorulva valaki másra.

De ez szerintem mindenkinél változó.

2013. máj. 3. 18:24
 14/43 A kérdező kommentje:
ma 16:51 nettő 120 :D :D :D Komolyan felvágott ezzel az összeggel?
2013. máj. 3. 22:42
 15/43 anonim ***** válasza:
Teljesen komolyan.
2013. máj. 3. 22:43
 16/43 anonim ***** válasza:

ma 16:36

:)Ugye hogy így már jobb?:)

2013. máj. 3. 23:17
 17/43 anonim ***** válasza:
300 ezret min
2013. máj. 23. 10:48
 18/43 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy mennyit keres.. Nem a pénzéért szeretem.

17/L

2013. máj. 23. 12:04
 19/43 A kérdező kommentje:

"Engem nem érdekel, hogy mennyit keres.. Nem a pénzéért szeretem.

17/L"

Jogos, arra lennék én kíváncsi, hogy vajon mi a motivációja annak, aki úgy gondolja, hogy egy férfinak többet kell keresni... Szerinted mi lehet? Sokan mondják a hiúságot, de engem nem zavarna, ha a csajom többet keresne, mint én.

2013. máj. 23. 12:19
 20/43 anonim ***** válasza:
mert a nők a biztonságot keresik. Érzelmileg és anyagilag is.
2013. máj. 23. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!