Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a pasi keressen meg a nagy veszekedés után?
Miért mit mondtál neki? És ő milyen hibát követett el?
Lehet azok akik itt válaszolnak majd , azaz mi nem biztos h a te oldaladat fogjuk majd....
Ebböl a pár szavadból azt szűrtem le, hogy jobban teszed ha nem is akarod hogy keressen és te se keresd.
Ez egy roh@dt boldogtalan kapcsolat!!! Ennek semmi értelme a ti kapcsolatotoknak...
Mi ez valami nincs ló jó a szamár is kapcsolat vagy mi?
Szerintem szakítsatok ez a kapcsolat sosem fog megjavulni, ti valójában nem is szeretitek egymást ez csak egy színészkedés...
Hát ha sehova nem akar vinni akkor jobb h befejezitek, mert ennek oka van.
Nem akar felvállalni vagy csajozni akar vagy drogozni és nem akarja,hogy tudj róla stb.
Ne sírj érte...............
25, L
Ha még fiatal 16 év körüli vagy akkor megértem, hogy vele vagy...
De ha idősebb vagy és értelmesebb akkor csak azért vagy vele mert ez a kényelmes!!!!
Boldogtalan vagy hazudsz önmagadnak is, csak lusta vagy új kapcsolatot kezdeni lusta lusta...állj már a talpadra könyörgöm! És térj észhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!