Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság már minden srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már minden srác elítéli a molett lányokat?

Figyelt kérdés
:((

2013. ápr. 28. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mennyire vagy? nekem egy szintig nagyon bejön. küldhetsz egy képet csak úgy

f19

2013. ápr. 28. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 154 centi vagyok én 59 kg :) Van barátom,ő kifejezetten szerit a nagy cicit és a nagyobb popót :D Nem mindenki szereti a csontos lányokat :D
2013. ápr. 28. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem, sőt, kimondottan ezt a típust tartom vonzónak :)
2013. ápr. 28. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

nem mindegyik, de sokan elítélik. nekem az a kedvencem amikor egy lány 2 kilót hízik és a pasija panaszkodik hogy el van hízva.

illetve olyannal is találkoztam aki szerint az olyan lány akinek 5-össel kezdődik a súlya az már dagadt disznó.

az a nagy igazság hogy senkit nem érdekel ki az aki beteg és ki az aki csak túl sokat eszik... annyi a különbség hogy aki beteg, az le se tud fogyni igazán. nálam is... hiába a gyógyszeres kezelés, orvos által javasolt diéta, napi 1 órás mozgás heti 5 nap. egy dekát nem fogyok!

pedig az új diétámat már 1 hónapja csinálom és semmi eredmény. ilyenkor aztán persze hogy az ember feladja.... azzal a különbséggel hogy ha én feladnám akkor egyenes út vezetne ahhoz hogy cukorbetegség is kialakuljon , meglévő inzulinrezisztencia és endokrinológiai problémák mellé.

az a szerencsém hogy legalább már a hízást meg tudtam állítani a kezeléssel, de fogyni nem tudok.

mázlim van hogy a férjemnek bejövök mint erősen molett nő, vagyis kövér disznó. de én meg szégyellem hogy velem kell mutatkoznia... nem is szeretek elmenni itthonról. márcsak az idegenek beszólásai miatt sem akik nem is ismernek. nem érdekli őket hogy én min megyek keresztül fél kiló fogyásért akár....

27/N

2013. ápr. 29. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Taplóság és primitívség bárkit is cikizni a külseje miatt,mint az említett példa is mondja,ha valaki betegség miatt pufi,vagy vékony,arról nem tehet.

Persze sajnos nekem sem jönnek be a molett hölgyek,de ha meglátok egyet,akkor nem kezdek el röhögni,meg cikizni.

Mondjuk a molett nőknek sokszor rettenetesen szép arcuk van.

:)

2013. máj. 2. 14:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. máj. 5. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!