Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire drasztikus az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire drasztikus az a szó hogy ÁTGONDOLOM?

Figyelt kérdés
Céloztam rá hogy többet szeretnék mint barátság és ezt a választ kaptam hogy átgondolom tehát szerintetek is azt jeleni hogy nem? :s
2009. szept. 27. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányról van szó, akkor 70% az esély, hogy nem. Ha fiuról, akkor 99,999999% hogy igen:) Én 17/F vagyok, és szerintem ha egy picit türelmes leszel, akkor türelem rózsát terem:)
2009. szept. 27. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, nem biztos benne. Türelem.
2009. szept. 27. 10:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány mondta ezt nekem és attól félek hogy ez azt jelenti hogy nem de ő nagyon különleges tehát nem biztos 15/f
2009. szept. 27. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hátha én azt mondom átgondolom akkor =köszi nem:D ha azt mondom szeretném átgondolni akkor huzom az időt de 90%hogy igen:DDD

18/L

remélem megnyugtattalak:DDD

sorry:D

2009. szept. 27. 10:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát ő azt mondta hogy szeretné átgondolni meg nagyon aranyos volt :)
2009. szept. 27. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor valóban át szeretné gondolni és tök nyíltan meg őszintén közölte ezt veled, nem tudom miért akarsz mögé látni, vagy a sorok közé, át akarja gondolni és kész. Valószínűleg neki ez hirtelen jött, vagy korainak érzi még, nincs még azon az érzelmi szinten mint te, neki még ezt át kell gondolnia.

Légy türelmes.

2009. szept. 27. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
mondjuk azt mondta nem volt még barátja de annyira szép hogy nem igazán hiszem el de mind 1
2009. szept. 27. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán inkább azt mond meg neki, hogy tanuljon meg magyarul beszélni, mert nem vagy sértődős fajta, viszont csak magyarul értesz. Unalmas más ez a sok kertelés amihez egy kódkönyv is kevés lenne, amit egyes lotyók megeresztenek...
2009. szept. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!