Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programot ajánlotok egy kisvárosban randira?
elhívtam a egy lányt jövőhét végére randira azt mondta eljön mit csináljunk?
én vmi olyanra gondoltam hogy sétálhatnánk vagy beülhetnénk vhova és meghívom vmire... sztetek ez jó program? esetleg pár ötletet még pl miről beszéljünk vagy mit csináljunk előre is köszi
kávézni, capuccinozni, fagyikehely, általános dolgokról lehet beszélni, mit szokott otthon ilyenkor csinálni, hogy telnek a hétvégéi, milyen programokat szeret, (innen esetleg ötletet meríthetsz a következő randira), barátnőivel hova szokott eljárkálni, esetleg testvére van e, jóban vannak-e.
Lehet jókat sétálni, nagyon jó mostanság a levegő, csak érezzétek jól magatokat és legyél laza, ne erőltess semmilyen témát. Így magadat tudod adni, nem pedig magadra erőltetsz egy szerepet.
Séta egy parton,séta este...attól függ mit szerettek beülhettek moziba,elmehettek koncertre hátha...de én igazából emberektől mentes randit szeretnék.Ez nyilván függ attól hogy mind mások vagyunk,mit szeretünk...
Biztos lesz kínos csend,de majd alakul...kérd meg meséljen picit magáról,oldódjon a feszkó,legyél érdeklődő...mesélj neki vicces dolgokat ha fogékony rá,előző kapcsolataidról semmit.És mosolyogj sokat:)
séta egyértelmű...egy romantikus helyen :)
semmi esetre sem mozi vagy ilyenek, mert ott nem tudod megismerni, tehát mondjuk egy süti,fagyi,pizza, sali és utána séta ahol akármi történhet :) nekem egy ilyen randi tök ideélis :P
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!