Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom 18. szülinapjára mit ajánlotok?
Valami kis dolog, amit mindketten hordanátok. Ugyanolyan lenne, vagy amit szándékosan úgy terveztek, hogy félbe lehessen szakítani. Vagy egy kis kép rólad egy nyakláncba, esetleg képkeretbe.
Egy üveg bor, nagyon régi felbontatlan whiskey, valami minőségi pezsgő.
Érdeklődési köréből származó tárgy, például ha röplabdázik egy jó márkájú röplabda.
Én 15 voltam, mikor a barátomnak a 18. szülinapja, az évfordulónk, és a ballagása volt. Én egy Casio karórát vettem neki, azthiszem 12 000 Ft-ért. Azóta is használja, mindig rajta van:)
Amúgy adhatsz neki valami medált ami vagy mindkettőtöknek van, vagy a te neved, képed van rajta, és akkor idővel adhat ő is.
De amint mondtad h bicajozni is szeret, akkor az egyik haveromon láttam egy kis motort medálként, a hátulján az illetők nevei:)
De az ezüst karkötő is ízléses lehet. Gravíroztathatsz is bele valami dátumot, egy "sz" betűs szót:D, vagy a neveiteket.
Vagy a bicajára keress valamit amit kabalaként használhat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!