Egy éves kisfiam szülinapjára milyen tortát ajánlotok amiből ehetne?
Figyelt kérdés
Tojásos, dolgot nem ehet, ezért a piskóta kilőve:(
Itthon nem tudok sütni(technikai okok), ezért nagyon tanácstalan vagyok milyen is legyen az első tortája...
2011. márc. 7. 18:48
1/7 anonim válasza:
Vannak joghurttorta receptek, amiket nem kell sütni, én is ilyet néztem ki, az én kisfiam is most lesz majd egy éves.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
a sógornőm kerek formába banánt karikázott, zselét öntött rá, amikor megszilárdult kiborította a formából és kész is a bababarát gyümölcstorta:)
4/7 anonim válasza:
Én ezt csináltam meg a lányomnak és óriási sikere volt. Mindenki azt hitte, hogy cukrászdában vettem. Nagyon hamar készen van és isteni finom.
6/7 anonim válasza:
Nincs benne tojás, és még sütni sem kell: [link]
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Látom, másnak is bejött. :))) Még a párom szülinapjára is ilyet csináltam, annyira ízlett mindenkinek a kisfiam első szülinapján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!