Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már akkoro is izzadok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már akkoro is izzadok, ha rágondolok, vagy meglátom. Mit tegyek, hogy valahogy leszokjam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akiért odavagyok, és tudom, hogy én is tetszek neki. Nem járunk még, mert nem ismerjük még annyira egymást, de attól félek, hogy megfogja fogni a kezem. Amikor a közelébe vagyok, mindig izzadt a kezem, mert izgoluok, hogy mi fog történni. Próbálom csak egy barátként kezelni, de nem megy. Barátom még volt, de akkor nem izzadott igy a kezem. Mit tegyek?

Értelmes válaszokat kérek, és ne értsétek félre: csak a kezem izzad, nem vagyok büdös :P

2013. ápr. 28. 14:49
 1/7 A kérdező kommentje:
már akkor is izzadok, bocsánat a helyesirásért
2013. ápr. 28. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szorongsz, ezzel nincs baj, talán ha több időt töltenél vele, hozzászoknál, hogy ő is csak ember és nem kell annyit izgulni. ;)
2013. ápr. 28. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Meleg van

Nekem is izzad a kezem ha megfogom egy hölgy kezet

Ja meg neki is

Mi ezzel a gond

Megtorlitek a kezeteket ujra megfogod

Nem nagy cucc :D

Engem nem zavarna ha megfognad a kezem

Max megprobalnalak "lehuteni"

2013. ápr. 28. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:
De volt, hogy ő már elérintett, és egyáltalán nem volt izzadt a keze. Zavarná őt?
2013. ápr. 28. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha többszőr előfordul akkor majd elmúlik. Ha van a zsebedben zsebkendő, azt tartsd a kezedben. Kivülről nem látszik és felveszi az izzadságot. A textil zsepi jobb mint a papír. Ha kihúzod a kezed száraz lesz a tenyered.
2013. ápr. 28. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. ápr. 28. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
15
2013. ápr. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!