Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fog elmulni az hogy ejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmulni az hogy ejt nap ala teve ragondolok? Ugy erzem beleorulok mar.

Figyelt kérdés

Mar 2honapja hogy szakitott velem az elso szerelmem,akivel 3evig voltam egyutt. az elso egy honap maga volt a borzalom, azt hittem belehalok,de ahhoz kepest mar jobban vagyok.

Nem tudom mennyire normalis ez, hogy egesz nap ragondolok?minden nap, nincs kivetel, vele kelek -vele fekszem. De egyszeruen nem tudom kiuzni ot a fejembol. Sajnos meg mindig szeretem, habar nem erdemli meg... Kerlek adjatok vmi tanacsot, v tapasztalatot, hogy mikor lesz ennek az allapotnak vege. Meg sose voltam ilyen helyzetben es ketsegbe vagyok esve. Hiszen mar ket honapja semmit nm tudok rola, de nagyon hianyzik.... Nem akarok ra gondolni folyamat, mert ez mar beteges hogy ezen kattog allandoan az agyam.

Koszi a valaszokat es tanacsokat elore is! :) 19L

2013. ápr. 9. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá. Vagy valami elfoglaltság ami leköti a figyelmed. Vagy majd akkor múlik el ha új pasid lesz.
2013. ápr. 9. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el horgászni valami majd neked is akad a horgodra Ha szeretett volna nem hagy el,de elmult és tovább lépett.Jobb lett volna ha úton útfélén megcsal?Te is kezdj új életet nélküle,maradjon egy szép emlék ez a kapcsolat.
2013. ápr. 9. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerencsére én még nem voltam ilyen helyzetben, de el tudom képzelni milyen lehet. Nekem is az első nagy szerelmem a párom, és ha szakítanánk,hát...rossz lenne nagyon. Nem tudom van- e hobbid vagy hasonló, mondjuk sport. Nekem az mindig segít, ha bajok vannak, ilyenkor boldogsághormont termel a szervezeted és egy jó futás után jobban is érzed magad!:) Szerintem sportolj amennyit csak tudsz, vagy táncolj (én személy szerint imádom). A jó zene, jó társaság, mozgás biztosan javítani fog a helyzeteden. A többi meg csak idő kérdése..:( Kitartást!

19/N

2013. ápr. 9. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:

"éjt nap alá téve"????

Talán "éjt nappallá téve". 19 évesen... ehh.

2013. ápr. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!