Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnátok hozzá ha a barátotok minden nap lányokat like-olna a facebookon?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 14:26
11/22 A kérdező kommentje:
egyszer azt mondta, hogy like-olni százat lehet, de szeretni csak eggyet
2013. ápr. 28. 14:37
12/22 anonim válasza:
Jajj nagyon sajnalom,biztos rosszul esik neked!Èn tuti kikapcsolnak ès megmondanam a magamèt!Mit kèpzel?:-(
13/22 anonim válasza:
Azt lájkol, amit akar. Ez az egész faszbúúk mánia az agyamra megy már, kajak emiatt megy tönkre a kapcsolatok 80%-a! :/
14/22 A kérdező kommentje:
azt hiszem én is ezt fogom
2013. ápr. 28. 14:38
15/22 A kérdező kommentje:
igen azt lájkol akit akar, de mikor minden lány 5 képét kb belájkolja azért az már gyanus szerintem
2013. ápr. 28. 14:39
16/22 anonim válasza:
Èn nem èrtem ezeket a fiukat!Ha mi nök ezt csinalnank leharapnàk a fejünket (tisztelet a kivèteleknek)
17/22 anonim válasza:
"azt mondta, hogy like-olni százat lehet, de szeretni csak eggyet"
Ez azt jelenti, hogy nem számít, hány lányt lájkol, hogyha téged szeret. :) Veled jár és nem velük. Te vagy az egyetlen lány, akit szeret, szóval ne agyalj feleslegesen. Hadd lájkolgassa, ha neki ez kell. Attól még te vagy a barátnője!
És igaza volt az egyik korábbi hozzászólónak: Nem a facebook-on kell élni!
19/22 A kérdező kommentje:
nagyon , sajnos
2013. ápr. 28. 14:55
20/22 anonim válasza:
Szerintem töröljétek magatokat facebookról. Akkor ő se tudna lájkolni, meg te se lennél miatta folyton ideges. Töröljétek ki a profilotokat, és nem lesz több probléma ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!