Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebookon már ki se teszi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon már ki se teszi, ha valaki Egyedülállóvá válik?

Figyelt kérdés

Barátommal szakítottunk, és igen, ez a legnagyobb gondom, hogy átállítottam az állapotomat egyedülállóra, és nem teszi ki az üzenőfalra. Pedig abban reménykedtem, h nem kell majd külön "elhíresztelnem" minden ismerősömnek, akik számítanak...

Vagy lehet, h akkor teszi ki, h egyedülálló lettem, mikor az exem is átállítja magát egyedülállóra kapcsolatról?

2013. ápr. 20. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
mekkora problémák.
2013. ápr. 20. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
2013. ápr. 20. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
én azt sem rakom ki ha kapcsoaltban vagyok... kb semmire nem haszánlo mazt a protált csak adategyeztetésre kéthetente 2x 5 percre.
2013. ápr. 20. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáidat.
2013. ápr. 20. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy az ismerőseidet egyáltalán érdekli az, hogy egyedülálló lettél? Lehet, hogy sokkal nagyobb problémákkal küzdenek. Amúgy meg ha tényleg érdekli őket, akkor úgyis meg fogják tudni, ha meg nem, akkor nem is feltétlenül izgatja őket az, hogy a másik ember éppen együtt van-e valakivel.
2013. ápr. 20. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Már cirka három hónapja élek kapcsolatban, mégsem tettem ki.

Aki ismer, tudja, aki meg nem, annak köze sincs hozzá.

Egyébként nagyon irigyellek, hogy ez a legnagyobb bajod.

2013. ápr. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!