Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, megőrülök, mit csináljak?
2 dolgot tehetsz:
1.Amikor kibékültetek leülsz vele és megbeszélitek, hogy néha azt érzed hogy elhanyagol téged. És szeretnéd ha kicsit többet törődne veled.
2. Ha tényleg úgy érzed, hogy nem vagy fontos neki akkor szakíts, mert így semmi értelme az egész kapcsolatnak. Meg elvárja hogy mindig te rohanj utána.
17f
nálunk is ez van . csak ő mindig kikapcsolja a telefonját én már a hajamat tépem miatta.
most várd ki hívni fog!! ha estig nem hív. hívd fel azért:)
szia!
nem lehet, hogy túl sokat hisztizel apróságok miatt? ennyi idős korban az 1 év szép idő, nyilván változtok ti is, a kapcsolatotok is. ne követelőzz, ne lógj a nyakán! attól, hogy nem mondja el minden nap, még nem biztos, hogy nem vagy számára borzasztó fontos, sőt. vedd komolyan magad! akkor ő is így fog tenni.
Tényleg sokat hisztizek de csak mert még ez alatt az egy év alatt sem fogtam fel hogy egy ilyen fiú mint ő aki szinte bármelyik lányhaverját megkaphatta volna(nem is nagyon van olyan lánybarátja aki ne lenne szerelmes belé...) pont engem szeret és tényleg félek hogy elveszítem ezért is szoktam feleslegesen hisztizni..
Tegnap egész nap majdmegőrültem hogy nem beszéltünk de ha olyan ideges állapotomban felhívtam volna tuti csak mégjobban összeveszünk..de aztán végülis nem csináltam semmit ő pedig este felhívott és megbeszéltük az egészet, mostmár minden oké:) Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!