Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit tegyek ellene?
Nagyon tetszik egy srác. Állandóan vele lennék, de msnen nem szeretek vele beszélni. Bárkimással igen, de vele nem. Vagyis nem tudom elmagyarázni, milyen érzés ez...
Miért van ez?:S
Egyébként amit neki írok azt sokszor átgondolom, nem írok le neki akármit. MIÉRT?

Szia.
Egy csajjal vok ugyanígy. Rengeteget MSN-eztünk már, de még alíg találkoztunk élőben. Ennek a kizárólag MSN-es dumcsizásnak azonban véget vetettem, és döntés elé állítottam: vagy törekszünk a személyes kontaktusra, vagy elfelejthet; - egy az egyben elmondtam miért, és hogy mik a szándékaim. Megértette. Azóta már élőben is szoktunk találkozni. Hogy miért? Igazán egyszerű. MSN-en keresztül nem tudsz párkapcsolatot kialakítani vagy fenntartani. Tudniillik te nem barátkozni, vagy letyipetyizni akarsz, hanem KÖZELEDNI; - a szóban benne van a lényeg: MSN-en mindíg marad egy "virtuális gát" közted, és a kiszemelted között: nem láthatod a szemét, nem érzed azt az érzést min amikor egy helyiségben vagy vele, nem érintheted meg, nem látod a gesztusait, stb... stb. Egy szimpla dumcsizásnál ez nem kifejezetten fontos. Viszont egy párkapcsolatnak (és a szándékának is) ez az alapja.
Köszönöm a válaszokat.
Jaj de nem tudom, mit csináljak ezzel a sráccal...
lehet, hogy legjobb lesz elfelejteni... :S

Akkor meg talán menj oda élőben és ott mondjad a mondókádat, msn-en meg ne. Ilyen marha egyszerű, talán van valami akadálya hogy élőben folytasd?
Vagy csak szimplán fogalmad sincs hogy ki kell neked, csak beképzeled hogy tetszik. Én spec ki nem állhatom ha valaki már neten keresztül se tud értelmes gondolatokat kinyögni, és nincs önálló gondolata se. Baromi gyorsan rá is unok ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!