Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez még meddig tarthat vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még meddig tarthat vagy mit tudnék ellene tenni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár hónapja ért véget egy elég komoly kapcsolatom ,mindent megtettem a lányért és már az összeköltözésnél tartottunk, de kiderültek dolgok nem részletezném hosszú sztori a lényeg hogy vége lett. Azóta azt érzem hogy nincsenek érzéseim és nem érdekel semmi. Próbálkoztam azóta kapcsolatokkal hogy felejtsek, de egyszerűen nem érdekeltek azok akikkel együtt voltam nem kerestem őket és sz*rtam a fejükre. Mit tudnék csinálni hogy ez ne így legyen, egyre inkább irritál a dolog, mert ebből így az jön le hogy kihasználom azt akivel összejövök de nem ez a célom

18/F

2011. nov. 22. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

18 évesen húúú de komoly lehetett az a kapcsolat..

:D :D :D

ameddig le nem rendezed magadban a dolgokat ne keress mást, mert nem fog menni

menj el idd le magad, és fogadd meg többet nem pö,csölsz a múlttal, hanem előre lépsz

2011. nov. 22. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

a kapcsolat komolysága nem csak kortól függ...

amúgy leittam magam párszor meg egyebek de sokat nem értem vele:D

am próbálok nem a múlttal foglalkozni de a jelenből meg túlságosan hiányzik az ami a múltban maradt

2011. nov. 22. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezen csak az idő segíthet. Addig próbálj olyan dolgokat csinálni, ami eltereli a figyelmedet róla. Idővel azon kapod majd magad, hogy már nem is gondolsz rá. Így könnyebben rádtalál a szerencse minden téren. Amíg nem tetted magadat túl, addig szenvedni fogsz. De idővel találsz valaki mást.
2011. nov. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!