Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki az sms-ben?

Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam a barátommal,de mostanra megbántam,és nagyon hiányzik.Arra gondoltam,hogy küldök neki egy sms-t,és ha válaszol,akkor megint élő kapcsolat lesz közöttünk.szerintetek? 15L
2009. szept. 27. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

miért van az h. a 13-15 éves csajok állandóan a volt pasijukkal akarnak járni...

aztán amég szünet van másokat hülyítenek...

2009. szept. 27. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves választ
2009. szept. 27. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szakítás után után várj 3-4 hetet, és abból kiderül, hogy hiányzol e a srácnak, mert ha ő nem szeret akkor sok értelme nincsen. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy nem lenne e kedve lejönni, beszélgetni, és akkor ott bevallhatod neki, hogy hiányzik. 10000x többet érsz el vele mint egy sms-el, mert ha csak egy sms-t küldesz, akkor azt gondolhatja, hogy pl szórakozol vele. Semmit nem veszíthetsz vele, max utána picit szomorkodni fogsz, de próbáld meg:) Sok szerencsét!
2009. szept. 27. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,de nem fog kiderülni,hogy én hiányzom-e neki,mert megbeszéltük,hogy nem keres engem ha szakítottunk.jahj.
2009. szept. 27. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt az sms dolgot verd ki a fejedből!

Másfél évig voltam együtt a volt barátommal, és rettentő nehéz volt beletörődnöm a szakításba!

Keresd fel a barátaidat, mászkáljatok, bulizzatok.. ismerkedj.

Előbb-utóbb találsz valakit, aki sokkal jobban fog érdekelni mint a volt barátod :)

É

2009. szept. 27. 14:06
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm.

nem akarok senki mást,ebbe nem tudok b4l4törődni.

2009. szept. 27. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

szegény te..

énis voltam igy irtam neki..

leirtam neki amit érzek és hogy szeretem és szeretni is fogom..azt mondta kell neki egy kis idő..de nem tudom milesz..

2009. szept. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!