Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki az sms-ben?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam a barátommal,de mostanra megbántam,és nagyon hiányzik.Arra gondoltam,hogy küldök neki egy sms-t,és ha válaszol,akkor megint élő kapcsolat lesz közöttünk.szerintetek? 15L2009. szept. 27. 09:24
1/7 anonim 

válasza:

miért van az h. a 13-15 éves csajok állandóan a volt pasijukkal akarnak járni...
aztán amég szünet van másokat hülyítenek...
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves választ
2009. szept. 27. 10:11
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem a szakítás után után várj 3-4 hetet, és abból kiderül, hogy hiányzol e a srácnak, mert ha ő nem szeret akkor sok értelme nincsen. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy nem lenne e kedve lejönni, beszélgetni, és akkor ott bevallhatod neki, hogy hiányzik. 10000x többet érsz el vele mint egy sms-el, mert ha csak egy sms-t küldesz, akkor azt gondolhatja, hogy pl szórakozol vele. Semmit nem veszíthetsz vele, max utána picit szomorkodni fogsz, de próbáld meg:) Sok szerencsét!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,de nem fog kiderülni,hogy én hiányzom-e neki,mert megbeszéltük,hogy nem keres engem ha szakítottunk.jahj.
2009. szept. 27. 11:17
5/7 anonim 

válasza:

Ezt az sms dolgot verd ki a fejedből!
Másfél évig voltam együtt a volt barátommal, és rettentő nehéz volt beletörődnöm a szakításba!
Keresd fel a barátaidat, mászkáljatok, bulizzatok.. ismerkedj.
Előbb-utóbb találsz valakit, aki sokkal jobban fog érdekelni mint a volt barátod :)
É
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.
nem akarok senki mást,ebbe nem tudok b4l4törődni.
2009. szept. 27. 16:31
7/7 anonim 

válasza:

szegény te..
énis voltam igy irtam neki..
leirtam neki amit érzek és hogy szeretem és szeretni is fogom..azt mondta kell neki egy kis idő..de nem tudom milesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!