Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit nem cink dolog az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit nem cink dolog az, ha egy pár női tagja V nyakú pólóban megy ki az utcára meg az egyetemre?

Figyelt kérdés
Az én barátnőm egy olyan leányzó, aki magát szolidnak mondja. NA most az a helyzet, hogy van neki pár V nyakú pólója.(nem a köldökéig ér, és még csak a bimbója sem látszik ki). A mellének a nagyon felső része viszont látszódik, és a nyakából is elég sok látszódik.ÉS van a póló alatt melltartó is mindig. Én szerintem ez nem szolidságra vall, és nem visszafogott öltözködésre, úgy meg pláne nem, ha van párja valakinek. Én egy valóban szolid lányra vágyom aki visszafogottan öltözködik és belül is visszafogott. Ő ezt nagy valószínűséggel korlátozásnak éli meg, mármint hogy nem engedem hogy utcára felvegyen ilyet, csak a nyakáig érő rendes pólót, pedig egy normális, szolid lánynak magától kéne jöjjön ez(is). Amúgy nem nagy k.rva, mert 20 évesen veszítette el, és én vagyok neki a második pasi. De akkor is ez mit jelenthet? Mi a f@asznak akar ilyet felvenni, ha nem azért hogy másoknak tetszelegjen?? Én pl csak akkor ügyelek mindenemre, ha talizok vele, ha suliba megyek akkor sokszor nem is érdekel hogyan nézek ki, mert hidegen hagynak az emberek. NEm ez ahelyes felfogás? Tudom hogy nekem van igazam, csak legbelül reménykedek hogy nem nekem van igazam.
2013. ápr. 27. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Mondjon akárki akármit, persze, hogy azért veszi fel, hogy más pasiknak is tetsszen. De én meg azt nem értem, hogy ha ennyire nem vagy kibékülve ezzel, akkor minek vagy vele? Azért gondolom, mielőtt összejöttetek, te sem nyakik felöltözve láttad, de gondolom akkor még nem zavart a dolog.
2013. ápr. 27. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
# 12: én akkor is szeretek a dekoltázsomat mutató holmit felvenni, ha csak nőkkel találkozom. Egyszerűen így érzem jól magam.
2013. ápr. 27. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek.

Szerintem semmi rossz sincs abban, ha V-nyakú pólót hord az ember lánya. Ha ő ezt szeretné fölvenni, tiszteletben kell tartanod. És egyébként is, mi, lányok szeretünk általában csinosan és jól kinézni, főleg a párunk mellett. :)

18/L

2013. ápr. 27. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
19%
#13 és miért így érzed jól magad? mert tudod, hogy így vonzóbb vagy, ha megvillanthatod a dekoltázsod. és miért akarsz vonzóbb lenni? hát hogy tetsszél a férfiaknak:P ez ilyen egyszerű (most lényegtelen h csak lányokkal találkozol, azért az utcán biztos összefutsz férfiakkal is)
2013. ápr. 27. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
#14! A lányok elsősorban nem a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem a többi nőnek! És a többi nőnél akarnak jobban kinézni. Mi egymáshoz hasonlítgatjuk magunkat folyamatsan, és egymás reakcióit figyeljük első sorban, nem a férfiakét! A férfiak nagy része észre sem veszi, hogy most passzolnak-e a kiegészítőid egymáshoz vagy előnyös-e rajtad az a szoknya. A nők viszont meglátják, hogy a másiknak pl "hú de jól áll neki az a szűk nadrág, milyen csinos a lába! ..nekem sehogy sem állna egy ilyen :(( hmm de a melle igen pici, fel sem tud venni kivágott blúzt, mert nem mutatna rajta. viszont nekem jó nagy a mellem, és jól állnak az ilyen blúzok. ezért holnap is azt veszek fel." Ezért nem szabad valakit megszólni. Ha ő arra büszke, hogy szép a dekoltázsa, akkor hadd pakolja ki izlésesen, ő ettől érzi magár egyenlőnek más nőkkel akik jól néznek ki. Az csak mellékhatás hogy a férfiak megnézik, és ha van egy barátja akivel együtt van és szereti, akkor ez valőszínűleg nem nagyon érdekli. Max. olyan szinten, hogy büszke magára amiért a párja büszke lehet rá, amiért a párját megirigyelik más férfiak.
2013. máj. 3. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:
# 14: Én SAJÁT MAGAMNAK akarok tetszeni, jól érezni magam a bőrömben.
2013. máj. 3. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nem futok össze férfiakkal az utcán, ugyanis autóval járok. És akkor is úgy öltözöm, ahogy nekem jólesik, sőt, még itthonra is.
2013. máj. 3. 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
#16. igazad van, olyan szinten magunknak öltözünk fel, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, de szerintem ez nem mond ellent annak amit én mondtam. Ugyanis attól érezzük jól magunkat, ha a többi ember között jól érezzük magunkat.. legalábbis én, ha biztosan tudom hogy senkivel nem fogok találkozni, akkor nem öltözök fel:) 1 szál bugyiban elvagyok..:))) szóval, nem magamnak öltözök fel, hanem másoknak, de akkor úgy hogy jól érezzem magam. Nem tudom, más hogy van ezzel, de felteszem valami hasonlóan. Visszatérve a kérdésre, ha az a lány V kivágású felsőt vesz fel, az nem azért van mert bizonyos embereknek (férfiaknak) tetszeni akar, hanem azért hogy jól érezze magát, azáltal hogy ha bárki megnézi ne kelljen szégyenkeznie, mindegy hogy az a valaki milyen indittatásból nézegeti.
2013. máj. 8. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: na látod, így már maximálisan egyetértünk. Tehát a nő ilyenkor nem másoknak akar tetszeni, hanem mások pozitív visszajelzései révén (és itt szerintem tökmindegy, hogy nők vagy férfiak) önmagának. És nem csak az öltözködése által akar tetszeni, hanem azáltal, hogy jól érzi magát a bőrében (ennek része az is, hogy olyan holmikat vesz fel, amiben jól érzi magát), ezzel pozitív lesz a kisugárzása, és pozitív visszajelzéseket kap a környezetétől is. Az egészséges önbizalommal rendelkező emberek ezt így csinálják! :)
2013. máj. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!