Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ronda dolog szerintetek, vagy ártalmatlan?
Én vagyok a nő. Több éve élek párkapcsolatban, szeretjük is egymást, komoly kapcsolat, együtt élünk. Viszont néha-néha flörtölgetek egy régi barátommal. De közben tudom, hogy nem akarok tőle semmit, csak a saját szórakoztatásomra teszem. Nem fogom megcsalni a párom se vele, se mással, de néha szeretek flörtölgetni. Ez szerintetek belefér? Vagy egy patkány vagyok, amiért ilyet csinálok? Ha a párom csinálná, én kiakadnék, de ő ilyet nem tesz, ő attól már komolyabb.
Mi a véleményetek? Köszönöm.
szerintem senki nem örülne, ha ilyen kiderülne a párjáról.. de azért patkány nem vagy.
én mondjuk a helyedben leállnék, még véletlenül se legyen ebből kellemetlenségem. ha megkérdezné, hogy miért flörtölsz vele, akkor mi lenne a válasz?
Nem ronda dolog, de nem is ártalmatlan.
Én a párommal pont úgy jöttem össze, hogy flörtölgettünk, sokat chateltünk, aztán idővel egyre sűrűbbé váltak ezek, és egyre vadabbá. A vége az lett, hogy találkoztunk, szexeltünk, és utána kidobtam az akkori barátom öt év után... vele meg azóta is együtt vagyunk.
Ilyen előzmények után én nagyon kiakadnék, ha flörtölgetne mással.
Patkány nem vagy,de ilyenkor mindig beválik a "fordított esetben belegondolok milyen lenne" logika!
Neked jól esne,ha a füledbe jutna hogy a barátod egy régi bnőjével flörtölget csak mert unatkozik?
Bár ezt már megválaszoltad magadnak.....akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!