Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar vége lesz?

Figyelt kérdés
Megismertem eg srácot, nagyon kedves, meg minden, de nem tudok vele miről beszélgetni, Facebook-on is mindig ő ír rám, de nincs semmi témánk, és olyan erőltetettnek érzem. Szeretném ha folytatódna, de semmi témám nincsen..:( Megunhatja, hogy folyton ő ír rám?? Ja és kb. minden mondat után csak egy smile-t teszünk..olyannyira nem tudunk semmit írni..:( Hogy lehetne feldobni egy kicsit a beszélgetést?
2013. ápr. 27. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valami komolyabb, belsőségesebb témát feldobni...de ha már így az elején nem megy a beszélgetés, és erőltetni kell, akkor nem biztos, hogy működni fog. :/
2013. ápr. 27. 15:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Találkozni is szeretne, de én nem nagyon érek rá...legalább is most még nem, de nem tudom ezt, hogy mondjam meg neki, félek, hogy akkor már nem is akar többet dumálni velem :(
2013. ápr. 27. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

ha így nem megy, az baj, ezt gyakorlatból tudom, ha érzékelem valakivel nem tudok beszélgetni, nem is erőlködöm,

ilyen nincs, hogy nincs téma, nem smiley a lényeg, a szöveg inkább, hiszen ez alapján ismeritek meg egymást,

Te nem tudsz dumálni ő tudna ezek szerint? Te meg egyre jobban félsz, így nem is fog menni N

2013. ápr. 27. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő sem nagyon tud..félóránként ír egy mondatot, aztán van, hogy belelendülünk, de aztán megint semmi :(
2013. ápr. 27. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Jártam hasonló cipőben. Nem is egyszer. Lett is volna mit mondani, csak úgy gondoltam, hogy nem cseszem el azzal, hogy fárasztom a dolgaimmal. Úgy oldottam meg a helyzetet, hogy kérdeztem... Mikor elakadt a téma, feldobtam egy újabb kérdést. Egyszer csak ráakadtok egy témára, ami mind a kettőtöket érdekli.
2013. ápr. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!