Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ilyen? Mostani párommal 6 hónapja vagyunk együtt, de mielött öszzejöttünk azelött lett vége egy 5 és fél éves kapcsijának, tényleg ilyen hamar túl tette magát rajta vagy csak velem akarja elfelejteni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:12
1/17 A kérdező kommentje:
És még annyit hogy azért lett vége mert a csaja "félre" kefélt, amit a barátom látott is:(
2010. jún. 17. 14:14
2/17 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy már rég túltette magát rajta. Főleg akkor, ha az előző már nem volt jó.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jó volt e vagy nem mert nem igazán szoktam erről kérdezni, de nem szeretném ha miattam azért lenne hogy elfelejtse
2010. jún. 17. 14:18
4/17 anonim válasza:
én biztosan beszélgetnék vele erről. szerveznék egy romantikus estét, ahol beszélgetnék mindenről, és felhoznám a kapcsolatunkat is, hogy mit gondol kettőtökről, a kapcsolatotokról. ilyenkor sok minden előjön. szóval beszélgess vele, különbön nem tudod meg.
5/17 anonim válasza:
ugyan már, nem biztos, sztem csak már megszokás volt, és veled meg ujra boldog.. bár, nem ismerem a szitut.
6/17 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy öngyilkos akart lenni miatta mert állandóan zaklatta a csaj meg ilyesmi.De velem teljesen más mondjuk én nem is csalnám meg a világ öszzes kincséért sem.Azt mondta hogy sosem érezte ezt egy lány iránt amit iránttam mert én "tanitottam" meg igazán szivből szeretni:)
2010. jún. 17. 14:34
7/17 anonim válasza:
Ha nem találkozgat vele, és nem beszél róla akkor túl tette magát rajta, és téged szeret.
Szerintem örülj ennek, és ne kérdezz tőle semmit az előző párjával kapcsolatban, mert attól csak rossz kedve lesz.
Most boldog veled, ne szakítsd fel a régi sebeket.
8/17 A kérdező kommentje:
Igen örülök is neki, csak van egy "ok" ami öszzeköti az exével
2010. jún. 17. 15:54
9/17 anonim válasza:
ok?? na akkor figy.. az én pasim még anno engem cseszett le, amikor megkérdeztem, h miért irt neki az exe, meg h miért foglalkozik vele.. na.. azt mondta, h semmi közöm hozzá. sztem te örülj..
10/17 A kérdező kommentje:
Az utolsónak mondanám hogy sajnálom hogy ilyen bunkó volt a barátod.Arra akartam célozni hogy az az ok egy gyerek és ha párom bármennyre is szeretné elfelejteni nem fogja mert ott a gyerek
2010. jún. 17. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!