Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg van ilyen? Mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van ilyen? Mostani párommal 6 hónapja vagyunk együtt, de mielött öszzejöttünk azelött lett vége egy 5 és fél éves kapcsijának, tényleg ilyen hamar túl tette magát rajta vagy csak velem akarja elfelejteni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
milyen gyerek? hol? van egy gyerekuk? hany evesek?
2010. jún. 17. 16:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen van egy babájuk, barátom 27 éves a csaj 22
2010. jún. 17. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
na, nem semmi.. akkor viszont nehezebb lesz. felelőtlen volt a pasid, vagy mi? az is fura, h öngyilkos akart lenni ugy, h közben van 1 gyereke.. nem helyeslem én ezt igy.. :S
2010. jún. 17. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:
mármint, ne értsd félre, de a pasinak a gyereke, meg a gyereke anyja mellett lenne a helye.. nem mással. ha már ugy alakult..
2010. jún. 17. 20:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Miután szakitottak a párom akkor tudta meg hogy a " leányzó" terhes sőt nem is volt benne biztos hogy tőle van.ÉN mondtam hogy mennyen viszza hozzá de azt mondta minek hogy 1-2 honap mulva mással csalja meg megint
2010. jún. 17. 22:23
 16/17 anonim válasza:

nálunk a sztori majdnem ugyanez volt:

Párom 10 évig volt együtt exével, vége lett, mert a csaj megcsalta az akkor 29 évespáromat egy 18 éves taknyossal, és terhes is lett tőle. sírva könyörgött a csaj , hogy kezdjék újra. aztán jöttem én. Egy kávézóban dolgoztam a munkahelye mellett, ott ismerkedtünk meg, nem tudtam a sztoriját, csak később mondta el. Kerek 3 hónap önfeledt szerelem után terhes lettem, ő volt a világ legboldogabb embere! Ez másfél évvel a szakitása után történt. mi azóta is boldogok vagyunk, kívánom, hogy neked is sikerüljön, és próbálj bízni benne! Kislányunk másfél éves, nevét anyja után kapta apa kérésére, mert azt mondta, hogy neki két Andi kell. sok sikert neked ebben a kapcsolatban

2010. jún. 17. 23:03
 17/17 A kérdező kommentje:
utolsónak a válaszát nagyon szépen köszönöm és gratulálok nektek, remélem nekem is sikerül:)
2010. jún. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!