Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek miért visszataszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért visszataszító az, ha egy csaj több már mint 55 kg?

Figyelt kérdés
Én úgy látom a fiúk nem szeretik azt aki mondjuk már 60kg környékén van és van rajta kicsi husi.

2013. ápr. 27. 15:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Bocsánat az általánosításért, csak ahogy látom pl a gimiben, a vékony és menő csajokra hajtanak a fiúk, a teltebb lányok meg a suli rémei. Az után a "bandákban" is azt látom,hogy az ilyen vékony és menő csajok a sztárok.

Nagyon sokaknak önbizalom problémájuk van, pont ezek miatt.

engem is cikiztek a suliban amikor 65kg voltam ( 168 cm vagyok) de amint lefogytam 58ra,egyből más szemmel néztek rám.

2013. ápr. 27. 16:44
 22/31 anonim ***** válasza:
A 16:32-es vagyok. 168 centihez egyáltalán nem sok a 65 kiló!!! Ez az egészséges női testalkat!
2013. ápr. 27. 16:49
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez alkattól is függ. Én a 170 cm-es magasságomhoz vagyok 65 kg és már vékonynak számítok. Bár kérdés az hogy hogy oszlik el rajtad. Nekem nagyon vékony a derekam, viszont van fenekem és nagy a mellem. Ezt szeretik a fiúk általában. Legalább is én bejövök nekik.
2013. ápr. 27. 16:51
 24/31 anonim ***** válasza:
Megint a 16:32-es vagyok, és fiú. Én azt szeretem, ha van egy kis párnás pocija egy lánynak. :)
2013. ápr. 27. 16:54
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

NEM A SÚLY SZÀMÍT BAKKER!

Hanem az izom/zsír aránya..van 67 kilós lányismerősöm akinek nagyon jó alakja van mert csupa izom.

Van 55 kilós aki viszont pufi,csapott vállú.

És hadd ne kérjünk bocsánatot,ha sportos,feszes lányokra bukunk.Neked talán a hájas fiúk tetszenek?

Ha fogyni akarsz,sportolj többet,egyél rendesen,ne másokat hibàztass.Azok a vékony lányok szinte mind sportolnak csak figyeld meg..

Valószínűleg formàtlan vagy,azért nincs sikered.Nem sok embert zavar ennyi pluszkiló..

2013. ápr. 27. 17:29
 26/31 anonim ***** válasza:
Megint a 16:32-es vagyok. Na nekem pont az nem tetszik, ha egy lány csupa izom! Egy kis zsírpárna tesz egy lányt nőiessé.
2013. ápr. 27. 17:37
 27/31 anonim ***** válasza:
ez attól függ hogy milyen magas. 150cm-rel dagi a lány, 170cmhez meg kevés az 55kg
2013. ápr. 27. 17:47
 28/31 anonim ***** válasza:

A zsír és az izom nem egymás kizáró... sőt. Az izmos csajok azért néznek ki jobban, mert az izom megadja az íves formákat a testüknek, amit mindig fed zsír, hiszen azok a színpadon levő modellek _csak_ a verseny kedvéért, és _csak_ arra a pár napra olyan szálkásak. Offszezonban fedettek, amitől nem tűnnek annyira izmosnak, hanem olyan "van mit fogni", és feszes alkatúnak. Kerek fenék, no narancsbőr, meg ilyenek.

Amúgy érdekes, hogy 65 kilósan nem kellett a kérdező, 58 kilósan már máshogy néztek rá, de a kérdés mégis 55 kiló felettről szól. Emellett csak ismételni tudom az elhangzottakat: magasság és testzsírszázalék.

2013. ápr. 27. 18:34
 29/31 anonim ***** válasza:
kicsit zavar, de belefér ha max 63kg, a nő 60 kiló alatt van, ahogy a nők is azt mondják a férfi 80 felett...
2013. ápr. 27. 21:23
 30/31 anonim ***** válasza:

én de

f19

2013. ápr. 28. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!