Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek miért visszataszító az, ha egy csaj több már mint 55 kg?
Figyelt kérdés
Én úgy látom a fiúk nem szeretik azt aki mondjuk már 60kg környékén van és van rajta kicsi husi.2013. ápr. 27. 15:31
11/31 anonim válasza:
Ugyanmár. Én 58 vagyok nmtom h milyen magas ( kb 160 ), de azért én látom magamon a felesleget, engem zavar de a fiúkat nem. Több srác monta hogy jó ez így, nem taszító nekik:)
12/31 Mókusgyilkos válasza:
azért drágám mert nem m1 hogy 150 centisen vagy 60 kiló vagy 170 centisen :) természetes h a 9:16 jobb mint a 16:9 :D
de amúgy hülyeség amit állítasz én pl heveny hányingert kapok ha kilátszik a csaj bordája :) mondjuk én nem is a "kicsi de cuki" lányokra bukok szóval..
13/31 Mókusgyilkos válasza:
félreértések elkerülése végett: magasságra gondoltam :D nem szeretek "hajolgatni" :P
14/31 anonim válasza:
Rosszul látod..ezt csak ti lányok hiszitek, meg azok a fiúcskák, akik még nem bújtak ágyba egy egészséges, formás NŐVEL...
15/31 anonim válasza:
ez egy baromság, vagy Te úgy ismerkedsz egyből a súlyodat kérdezik, nem hiszem ez alapján ítélnek N
16/31 anonim válasza:
Én 65 kg vagyok, egyáltalán nem vagyok kövér, inkább formás. Nagyon sokat számít a kisugárzás. Engem például baromira megbámulnak a pasik, én ezt szeretem is, mert egyfajta visszajelzés hogy jól nézek ki. Pedig ha tudnád mennyire tele vagyok gátlásokkal! Mégis nagyon sok férfinek tetszem. Szóval nem a súly számít!!!!
17/31 anonim válasza:
Ez azért nem úgy megy...Fontos az,hogy az adott tömeg hogy néz ki rajta.Mert egy vastagabb csontozatú lány,ha 65 kiló ,akkor is vékony.De ez olyan,hogy ha olyannal akarsz össze jönni,aki már csak típusából adódóan is hülye és a szokásosnál jobban felszínes,akkor a te hibád,hogy megsértenek.keresgélj kedvesebb pasik közt.
18/31 anonim válasza:
Akadnak olyan pasik, akiknek vannak ilyen elképzeléseik, hogy a barátnőjük tökéletes alakú legyen, de ezek általában csak feszíteni akarnak, hencegni a haverok előtt, hogy "milyen jó nőjük van".. azt pedig gyakran elfelejtik, hogy a "jó nőnek" meg igényei vannak, magasabbak, amibe ő már nem fér bele.. és rinyál a szája, hogy nem talál "normális csajt".. meg is érdemli :)
19/31 anonim válasza:
Inkább az a visszataszító, ha ennél kevesebb, pláne úgy, hogy a magassága 165 felett van.
20/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem visszataszitó. És valószínűleg te sem vagy az. De sztem vannak önértékelési problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!