Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életemben először szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben először szerelmes vagyok egy nőbe, hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy először vagyok szerelmes egy lányba, pedig 24 vagyok. Sokat csajoztam korábban, de érzelmek nélkül és az teljesen más tészta. Most úgy érzem magam mitn egy tini. Csak másfél hete ismerkedünk a lánnyal, de olyan pozitív személyisége van, hogy megadtam magam neki. Mega nyálas lesz, de szó szerint "belopta magát a szívembe" :D

Gyakorlatilag érzelmi szinten egy tini szintjén vagyok, mert ez az első alkalom, hogyan tudnám őt nagyon sokáig megtartani, hogy ne csak egy futó kaland legyen, hanem hosszútávú dolog? Nem szeretném elrontani. Mik a tipikus hibák ilyenkor, amit el szoktak rontani?

2013. ápr. 27. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát.. én mindig elnyomtam az ilyen érzéseket. De legalább csalódás sem ért soha :D Bár lehet 2-3 év múlva amikor annyi leszek mint te én is így fogom gondolni, na szóval sok sikert ! :D
2013. ápr. 27. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elején kezeld ,úgy mint a többi lányt,majd később látni fogod,hogy mikor érdemes érzelmileg kitárulkozni.
2013. ápr. 27. 10:19
 3/3 kolosszus22 ***** válasza:
Jó kérdés, majd írd meg a tapasztalataidat, igazából még én sem voltam szerelmes soha, pedig volt egy pár csajom és 2 évvel idősebb vagyok nálad, de sok szerencsét. Szerintem nem kell ezt kezelni különösebben sehogy, amíg szerelmes vagy gondolom úgy is minden tökéletesen alakul, legalábbis rajtad nem fog múlni.
2013. ápr. 27. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!