Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szerelmes vagyok. Életemben először. Létezik ilyen?
Tegnap és ma egész nap beszélgettünk facebookon.Még nem is találkoztam vele de szerelmesnek érzem magam.Ez most csak ilyen kezdődő valami lehet?
Olyan boldog vagyok most :))))
Kezd alakulni a dolog. Szerelemnek még nem mondanám, de úgy tűnik jó úton haladsz/haladtok efelé.
Sok boldogságot.
jaj annyira jó érzés :)))
úgy megölelném már!
Létezik, igen. :)
Te fiú vagy, vagy lány? Mióta ismered "virtuálisan" a szerelmedet?
nem akarlak kiábrándítani de többször is az leszel és többször is arcra fogsz esni
F 21
Igen, az én kapcsolatom is így alakult. Az első 4-5 óra chatelés után megbeszéltük az első talit pár nappal későbbre, ami csodásan sikerült :) Mikor leszálltam a buszról, találkoztunk, köszöntünk aztán álltunk egymás mellett, csak mosolyogtunk és nem bírtam ki: megöleltem :) örült neki nagyon és olyan fél óra múlva megfogta a kezemet és azóta együtt vagyunk és nagyon szerelmesek vagyunk a mai napig (ennek lassan 1,5 éve) :)
Mi is szinte szerelmet vallottunk első találkozás előtt Facebookon :) csak még egyikünk se merte kimondani :$ :))
24L
Ne hallgass azokra, akik azt mondják "légy észnél".
Élvezd ki minden percét, merülj el benne és légy boldog. Kit érdekel mi lesz utána? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!