Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek akkor, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek akkor, ha a pasitok azt mondaná, hogy a belsőtökbe szeretett bele és változtatni szeretne a külsőtökön?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, én tényleg nagyon hamar beleszerettem, ő, hát nem tudom, belsőleg nagyon szeret engem, de változóak az érzései. 2 hónapja vagyunk együtt. Én kb 165 cm és 60 kg voltam, és tudom, hogy ő az ilyen 50 kilós csajokhoz volt szokva. És mindig mondja nekem, hogy mozogjak sokat, mert szeretné, ha legalább 5-7 kilót leadnék. De azt is mondja, hogy nehogy úgy fogyjak, hogy nem eszek. Szóval végülis jó hatással van rám, mert kb 3 hete elkezdtem rendszeresen mozogni, le is fogytam pár kilót. De akkoris zavar, hogy annyira nincs megelégedve velem, mert amúgy nem vagyok/voltam kövér, csak átlagos. Ja és neki eddig nem volt semmi komoly kapcsolata, állandóan más csajokkal jött össze különböző bulikban, na és mindig az ilyen sovány csajokat választotta...de most velem van már 2 hónapja. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. ápr. 27. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

10:19: Felszínes vagy, ahogy mondod. Gondolom, saját magadtól, akárcsak a többi f@sztól is elvárod a tökéletes megjelenést, akárcsak a sunáktól.

De nem is ez az érdekes. Lehetsz felszínes éppen, akit a külső fog meg és a külső tart meg, de ha van valaki, aki eleve nem üti meg a mércédet, azt hagyd békén. Joga van úgy kinéznie, ahogy akar, neked viszont egyszerűen nincs jogod megmondani neki, hogy hogy nézzen ki.

2013. ápr. 27. 15:34
 22/26 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem pedig pont neked nincs jogod megmondani hogy mit csinàlok.

Èn a baràtnömmel ùgy viselkedek ahogy akarok. Ha neki nem tetszik, szól vagy elhagy vagy amit akar, de nem töled kèrek engedèlyt.

Emellett megjegyzem.... nem megparancsoltam hogy màrpedig fogynia kell, hanem tudtàra adtam hogy nekem jobban tetszene. Lusta hozzà? Akkor keresek olyat aki nem lusta hozzà.

Pont nem te mondod meg, hogy mit ès hogy csinàlok.

2013. ápr. 27. 15:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Emberjogi törvények szerint nincs jogod megmondani a másiknak, hogy nézzen ki, akár közeli kapcsolatban vagy vele, akár nem.

Úgyhogy nem én akarom megszabni neked, hogy mit csinálj. Azt se mondhatom meg, hogy ne üsd le ásóval és ne ásd el a kert végében a barátnődet. Max. törvények vannak rá.

2013. ápr. 27. 15:51
 24/26 Beviz Elek ***** válasza:

Visszaolvastam, de nem làttam olyan rèszt ahol parancsoltam volna hogyfogyjon. Cèlozgattam, zavarta magàn a fölösleg, panaszkodott miatta de nem vàltoztatott (pedig tudta hogy nekem is jobban tetszene). Mivel ràjöttem hogy soha nem fog vàltozni, otthagytam.

Itt nincs parancsolàs, nincs èheztetès, nincs kìnzàs, nem èrtem hogy mi a bajod.

Remèlem, hogy nem fognak börtönbe zàrni azèrt, mert szakìtottam vele emiatt!

Ùgy gondolom, hogy van különbsèg egy brutàlis gyilkossàg ès egy cèlzàs között ("hàt cica... ezeken a kèpeken nagyon jó tested volt")

2013. ápr. 27. 16:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jobban jártál volna, ha célzások nélkül megmondod, mi a bajod...

A hasonlatom túlzó volt, persze, de tényleg nincs jogunk megmondani a másiknak, hogy hogy nézzen ki. És elhiszem, hogy nem parancsolgattál. De én sem neked.

De ami a kérdező barátját illeti, nem nagyon értem, mit akar, mire jó az, amit csinál. Nem egy hosszabb kapcsolatban eltunyult barátnőt akar fogyásra bírni, hanem eleve így ismerte meg a kérdezőt, tehát eleve nem értem, miért akar vele lenni, ha nem tetszik neki? Állítólag a szex is működik, úgyhogy itt nem a tetszéssel vagy nem tetszéssel van a baj, a testi vonzalom megvan, nem akadályozza a kapcsolat elmélyülését semmi. Max. a barátok előtt érzi cikinek a kérdezőt. Hát az ilyen tuti nem szerelmes, szóra sem érdemes az ilyen.

2013. ápr. 27. 16:51
 26/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, túlbonyolítod nagyon. Kövér nem egyenlő szép. Ez az igazság. Ami sok embert könnyeztet és összetör, önértékelési zavarokat szül és depresszióba üldöz. Ha ez nem lenne igaz, akkor nem zavarná az embereket, ergo nem lennének ilyen problémák. Szóval a kijelentésem a többi körülmények igazolják, nem igazán lehet cáfolni, mert ez egy általános jelenség. Nos ha én tudom valakiről hogy jobban érezné magát ha túllép, összeszedi magát és tesz kedvtelenítése ellen, akkor miért ne ösztönözném? Amiről te beszélsz az demagógia, folyton ez van. Speciel számomra valakivel nem az adottságaival vannak problémák, hanem hogy ebből kifolyólag kiderül, hogy cselekvésképtelen lusta nyámnyila.

Aki nem ért egyet és jobbat tud mondani, esetleg megcáfolja ezeket, bátran ossza meg elmés gondolatait...

2013. ápr. 28. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!