Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Titeket zavar ha egy fiúnak hosszú haja van? (min. Vállig érő)
15 ev koruli lanyok valaszat varom, de irhatnak masok is.:)
Mennyire zavar titeket ha egy fiunak hosszu a haja? Ha zavar, miert? Ha nem, miert?
15/F :)
Koszonom a valaszokat :-D
De jott egy kerdes is: nekem a fulem mellett vallig ero, hatul kicsit hosszabb, elol pedig rovidebb, a tovenel hullamos, a vegen begondorodik :-D nyarra ugy akarom levagatni, hogy egyforma hosszu legyen mindenhol, es akkor tiszta Matyas kiraly leszek :-D
Nem tudom miért, sokáig azt hittem nem zavar, aztán rájöttem h nem is zudok pasiként nézni egy fiúra, ha hosszű a haja... Volt oszt.társamnak vopt olyan.. Vállig érő... Undorító volt, nem ápolta... A másik mikor kontyba vagy lenti copfba rakják... Pfúj... Az lányos... Én se hordok tüsi halyat, a pasi se hordjon hosszút... Ettől független neked lehet h jól áll, de nekem nem jön be.
14/l
Nekem, amióta az eszemet tudom, mindig a hosszú hajú pasik jöttek be. Minél hosszabb a haja, annál jobb :) Persze csak ha tényleg ápolt és szép :) Érdekes, mennyire megoszlanak a vélemények, számomra például pont ettől (is) férfias. A rövid haj, főleg a tüsis, vagy kopasz, egyáltalán nem tetszik. Dehát ízlések és pofonok :)
23/N
én mondom, a hosszú hajú pasik a leghelyesebbek. ha meglátok egy hosszú hajú fiút, alig tudom levenni róla a szemem :D gondolom, azért mert nagy anime fan vagyok, ahol szinte minden fiúnak hosszú haja van.. XD ^^" szóval szerintem kifejezetten szexi :D
18 / L :))
Nagyon szexi tud lenni, ha jól áll az illetőnek. Nekem tetszik.
20/L
Szerintem fiúkon nagyon jó ha hosszú haja van.Nekem bejön:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!