Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve nem voltam pasival!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve nem voltam pasival! SOS! Szerintetek meg fogja érezni a barátom?

Figyelt kérdés
Tudatosan nem feküdtem le senkivel az utóbbi időben. Túl vagyok a tinikor túlkapásain, viszont most végre találkoztam egy nagyon aranyos ffival, de kezdek izgulni. Szerintetek? :)
2009. szept. 26. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg meg fogja érezni: olyan jó lesz, mint még soha... :-)
2009. szept. 26. 19:26
 2/12 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 26. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan butaságon gondolkodsz. Most ha egy hete lettél volna pasival örülnie kéne? nemhiszem, semmi rossz nincs ebben hogy nem voltál egy éve mással, akár nyugodtan el is mondhatod neki, lehet hogy ő sem de ha mégis teljesen mindegy.
2009. szept. 26. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
-szerintem ez a mai világban bárkivel megeshet, én is csak egyszer szopattam az utóbbi fél évben, nincs gusztusom a kis k*rvákhoz. Szerintem a srác örülni fog, hogy ok nélkül nem mászol ágyba senkivel.
2009. szept. 28. 09:47
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Épp most ismerkedek egy lánnyal, aki hasonló helyzetben van, mint Te. Folyton azon agyalok, hogy mi lehet vele a baj. Már több barátja is volt, akikkel nem tartott sokáig a párkapcsolat és már egy éve nem volt senkije. Vajon nem képes úgy a szeretetre? A párkapcsolatban már nem olyan kedves és aranyos, mint ahogyan kívülről mutatja magát? Lesz@rja, hogy van-e pasija vagy nincs?

Pedig olyan kedves! Ugyan mi lehet vele a baj?

Ilyeneken töröm sokszor a fejem, pedig semmi okom nincs rá. Szerintem ebben semmi rossz nincs. Nem kell azonnal valakinek a karjába omolni, ha már nincs más.

Biztosan tökösnek érezné magát, ha egy hónapban a harmadik pasiként döntene ágyba. Viszont szerintem komolyabb érzelmeket fog táplálni irántad, ha tudja hogy valaki a világban 1 évet várt rá. Tisztelni fog, amiért van saját akaratod és nem szerezhet meg bárki magának!

Szerintem izgalmasabb vagy, mint egy szexéhes r.banc! :-D

2009. szept. 28. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
akkor talán kicsit be is szűkültél!
2009. szept. 28. 10:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mitől izgulsz? :D

Szexet nem lehet elfelejteni, magától jönnek a mozdulatok, de tuti utána fog fájni mindened. Izomláz estébé.

2009. szept. 28. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
mivel nem ismerhet szexuális téren nem hiszem hogy nagyon érezné ha csak más árulkodó jeleket nem adsz mint pl a nagyon izgulás vagy ilyesmi.:) amúgy mitől izgulsz? a pasiknak mind1 hogy kivel feküdtél le mikor és hol előttük ha nem párhuzamosan volt velük:D szóval hidd el nem erre fog gondolni hogy vajon mikor szexelhettél utoljára.
2009. szept. 28. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy elhagy, ha megtudja? Az értelmes embereket ez nem érdekli, sőt inkább örülnek neki, hogy nem feküdtél össze fűvel-fával. Nem tudom, miért kell azt hinni, hogy az a menő, ha minél többször és minél több partnerrel szexelsz.
2009. szept. 28. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Szerinted visszanő a szűzhártyád?

Amúgy mi ez a tudatosan nem feküdtem le az utóbbi időben. Már eleve sajnálom az új pasid.

2009. szept. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!