Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek az alacsony lányokat?
Figyelt kérdés
155-165 cm közeli lányokra gondolok. Hátrány az, hogy ilyen alacsonyak?2009. szept. 26. 18:25
31/44 anonim válasza:
Épp ez az, hogy az alacsonyak lettek legnómozva (ami persze hülyeség), nem a magasak.
32/44 anonim válasza:
Szerintem ilyenen hülyeség veszekedni, és felesleges is. Teljesen lényegtelen, hogy valaki magas-e, vagy alacsony, mindenkinek más tetszik. Egy magas is lehet csinos, és egy alacsony is. Nem centiben mérik az embert.
33/44 A kérdező kommentje:
még jó, hogy a fiúkat kérdeztem... :D
2009. szept. 26. 22:17
34/44 anonim válasza:
Miért kell sértegetni egymást, ezt nem értem... A magasság az amiről aztán végképp senki nem tehet, csak a genetikától függ. Én 179 cm magas lány vagyok és bizony én is kaptam bántó megjegyzéseket és éreztem magam rosszul az olyanok miatt akik azt mondják hogy a magas nő nem is nő, nem nőies, nem törékeny. Ezek a tulajdonságok belülről jönnek és nem a magasságtól függ amiről tényleg nem tehetek. Szerintem nem kéne hogy hátrány legyen se az alacsonyság, se a magasság mert nem ez alapján kéne megítélni valakit.
35/44 anonim válasza:
Kedves 21:39-es! Szerinted csak az alacsony nők NŐ-k és szeretnivalóak? A magasak húzzák magukra a földet?
36/44 anonim válasza:
21:39es vagyok, nem, nem csak az alacsonyak, de nekem inkább ők tetszenek, természetesen ettől még szerethető és aranyos lehet egy magasabb lány is ,egy 2 méteres csaj is ugyan úgy megérdemli a szeretetet mint egy alacsonyabb:)
37/44 anonim válasza:
én azon piultam be, h elkezdték feszegetni h aki magas, az gyakorlatilag minek vesz fel magassarkút, mert olyan "fura" benne.
De nem értem h miért. Nem törvényszerű h csak alacsonyaknak van kitalálva a magassarkú cipő, és csak ők hordhatják.
39/44 anonim válasza:
szerintem meg mindenki elégedjen meg azzal, amilyen genetikával rendelkezik. Fogadja el magát, ne akarjon se nagyobb se kisebb lenni.
40/44 anonim válasza:
Akik alacsony pártiak,azok valószínűleg maguk is alacsonyak és,ebből fakad a szimpatizálás,ugyanúgy,mint a különböző "kitalált" indok,magyarázat,hogy miért jó alacsonynak lenni,vagy miért nem gáz,ha valaki alacsony,közbe meg csak saját maguk próbálják kibékíteni termetükkel,ez esetben nem jön rosszul egy ilyen oldal,ahol többségében alacsony emberkék(akik ált nincsenek kibékülve méreteikkel),ezért is van,annyi alacsony melletti voksoló,mert nehezebben tudnak kibékülni méreteikkel,mint egy magas ember,aki mégha nem is szeretne,olyan magas lenni,könnyebben eltudja fogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!