Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, szeretitek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek az alacsony lányokat?

Figyelt kérdés
155-165 cm közeli lányokra gondolok. Hátrány az, hogy ilyen alacsonyak?
2009. szept. 26. 18:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
24%

173cm magas csajszi vagyok. És igenis felveszek magassarkút. És nem festek "furán", mert -tényleg nem nagyképűségből- de modell alkatom van. A modelleket kb 175 felett válogatják, és a kifutón is rájukadnak egy legalább 10 centis cipőt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2009. szept. 26. 21:14
 22/44 anonim ***** válasza:
34%

A sok kis törpe p.icsa ne baszogassa a magas lányokat,mert én is 176 centi vagyok,és szívesen viselek magassarkút.

Ugyanolyan könnyen tudunk párt találni,legalábbis én igen.

Magasnak lenni sokkal jobb, mint alacsonynak lenni.

megszívtátok törpék!!!:D:D

2009. szept. 26. 21:15
 23/44 anonim ***** válasza:
9%

"és sokkal nőiesebb az alacsonyság mint egy nyakigláb csaj aki nagyra van magától "

Hát bocsi anyukám, de mint már írtam...a topmodellek 175 felett vannak! Sorryka

Ja, és ha ti már így írkáltok, váltok én is stílust! SZóval igenis nagyra vagyunk magunkkal! Mert hosszú a combunk, a derekunk, vehetünk fel 3 abroncsos menyasszonyi ruhát, amibe ti úgy néznétek ki a 150 centitekkel mint a kisgömbőc a mesében! hihihihi

2009. szept. 26. 21:24
 24/44 anonim ***** válasza:
9%

Tyra Banks 178 cm magas.

Naomi Campbell 177cm

Gisele Bündchen 180 cm magas.

És ezek aztán tényleg NŐIESEK. Jobban mint ti, kis mikimanók :D

2009. szept. 26. 21:30
 25/44 anonim ***** válasza:
76%

Anyukám?:D Férfi vagyok, 192 centi vagyok, a barátnőm 166 és szeretem hogy olyan alacsony, olyan kis aranyos:).Nekem jobban bejönnek az alacsonyabb csajok, ilyen vagyok, most ezért lehet utálni, hogy úgy gondolom az alacsonyabb nők nőiesebbek.

19f

2009. szept. 26. 21:36
 26/44 anonim ***** válasza:
60%
Ja és még valami, nyugodtan hasonlítgatsátok magatokat ezekhez a hülyékhez mint a Naomi Campbell, hisezn olyannak kell lenni mint ők, ők diktálják a trendet, na kösz ebből nem kérek, inkább egy alacsony szeretni való NŐ-vel vagyok:)
2009. szept. 26. 21:39
 27/44 anonim ***** válasza:
53%
Az édesanyukád a mikimanó:) állítsad legmagad mert belelépek a szádba..
2009. szept. 26. 21:43
 28/44 anonim ***** válasza:
25%

jajj, persze-persze...

Mindenki nevezheti a magasabb lányokat gnómnak, meg furának meg bárminek...fordítva nem lehet? Savanyú a szőlő anyukám....

Ha én lépnék a szádba, rosszul járnál. De tudod mit? Ebből a beírásodból is látszik a színvonalad...vagy a magasságvonalad a magasokhoz képest....

2009. szept. 26. 21:49
 29/44 anonim ***** válasza:
11%
sehol sem vagy ezzel a belelépek a szádba szövegeddel. szánalmas.
2009. szept. 26. 21:49
 30/44 anonim ***** válasza:
36%
olvasd el rendesen a szöveget! senki sem gnómozta le a magasabbakat!
2009. szept. 26. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!